Новина от категория България
Архив на публикациите

Жената на тв водещия Ники Дойнов издаде тайна

Видяна: 24760 пъти

Запознахме се по най-традиционния начин – във Фесбук, през 2015 г. на Бъдни вечер. Бяхме приятели във Фейсбук, но не се познавахме.Аз му писах, съобщението бе много приятелско, с пожелание за настъпващата Коледа, а на следващия де ме покани на вечеря. Това сподели в предаването „На фокус” по Нова телевизия съпругата на телевизионния водещ Ники Дойнов – Петя.
„Навръх Коледа се запознахме и излязохме на вечеря. Познавах го от екрана. Но това, което ми бе много интересно, е дали е добър човек. Исках да го усетя дали е чувствителен”, добави тя.
„За Нова година не бяхме заедно, но още на 1 януари ми се обади и ме покани на вечеря”, каза още половинката на Ники Дойнов.
„Работила съм като стюардеса 3 години за кувейтските авиолинии”, сподели още тя.
„Когато един мъж се запознава с хубава жена, първите му мисли не са за брак. Първите хора, с които я запознах, бяха Юксел Кадриев и Илия (шеф на Новините в Нова), отидохме на пиано бар и се появи Пейо от „Имаш поща”, разказа от своя страна водещият на новините по Нова телевизия и призна, че когато Петя му е писала, е усетил ангели, полъх.
„Разбрах, че ще ставам баща, когато бяхме на другата страст – на концерт на любимата ми група в Англия. На следващата сутрин, докато изживявах още веднъж целия концерт, се събудих, защото тя шаваше. И другото е история”, добави Дойнов.блиц

Публикувана на
27 Септември 2021 година