Новина от категория България
Архив на публикациите

Годеницата на певеца Ангел проговори: „Беше напълно здрав, от болницата най-спокойно ми казаха, че е починал!“

Видяна: 74432 пъти

Годеницата на поп-фолк певеца Ангел - Христина Пейкова, сподели трагични подробности от последния им разговор. 35-годишният певец почина вчера внезапно в столичната болница ИСУЛ от коронавирус. Почернените близки на звездата обаче твърдят, че много неясноти около смъртта му.
Преди две седмици се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за Ковид. Състоянието му обаче се влошава, разказва годеницата му. "Вика линейка, защото започва да има задух, като тя отива на място и също казва, че няма какво да направи. Той се хваща сам с един приятел, който го урежда да отиде в болницата чрез друг негов приятел, за да го приемат.Той постъпва в 5-та градска, като там беше адекватен, говореше си, като даже на моменти дишаше без маската, но не знам какво се случи и решиха да го преместят", обясни пред Bulgaria ON AIR Христина. „След няколко дни престой в тази болница, без обяснение, лекарите решат да бъде преместен в ИСУЛ. "На следващия ден му слагат кислород, който явно е на макс, а той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори адски, а аз звъня на болницата, за да попитам нормално ли е ? Те ми обясняват, че това е от кислорода и лигавицата му е суха, а той не може да си поеме въздух дори с кислорода", допълни тя.
Годеницата през цялото време се е чувала с него. Вчера през деня, когато последно се свързват, той й споделя, че са започнали да му вливат успокоителни. "Вечерта в 9:30 му пиша: „Как си?“,, а той ми отвръща: „Добре съм!“. Тогава се усъмних, че нещо не е наред, но не посмях да се обадя. Никаква вест от снощи, при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми заявяват, че той е починал. Тръгнал да се задушава снощи към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да направят абсолютно нищо. Той беше напълно здрав и нямаше никакви други придружаващи заболяване, напълно здрав, а когато попитах защо не са ме потърсили, те отговориха, защото нямали телефон", казва през сълзи девойката. Двамата с Ангел имат детенце.
От столичната болница ИСУЛ потвърдиха за смъртта, но отказаха да дадат повече информация. От 5-та градска болница също за момента не казват подробности. Близките са решени да търсят докрай причината за смъртта на Ангел./лупа

Публикувана на
27 Септември 2021 година