Новина от категория България
Архив на публикациите

Андрея призна голям грях към внезапно починалия млад певец Ангел

Видяна: 154960 пъти

Новината за смъртта на фолк певеца Ангел разтърси целия жанр, но Андреа е сред тези, които тъжат най-силно. А оказва се, че тя носи голям грях към покойния вече певец и със сълзи на очи разкри голяма тайна.

Двамата са записали дует преди доста време, но Андреа все отлагала премиерата на вече готовото парче. Тоя бил нетърпелив и често подканвал да я презентират. Тя, обаче, си е такава, все отлага нещата. Подобен казус имала и с дуета с Крум, който той накрая пусна без съгласието й и последва ожесточен скандал.
Научавайки за смъртта на Ангел, съвестта й се включи в пълна сила и го моли да й прости, че така и не го е послушала да я издадат по-рано: "Когато записахме песента, не знаех, че в деня , в който ще я споделим със света ще е този ден - днес, когато теб те няма... Прости ми, приятелю, че ме чакаше да я пуснем толкова време, беше грешка да отлагаме! Само ако знаехме... ах! Ти не дочака този ден ! Това е нашата песен и ти благодаря, че я изпя с мен ! Благодаря ти за всичко, светъл път и дано си на по-добро място ! Животът е толкова несправедлив".
Песента се казва "Ангел" и Андреа реши точно днес да я пусне, без видеоклип, за да отдаде почит към Ангел.
Внезапната смърт на фолк певеца Ангел дойде като гръм от ясно небе за колегите му, които все още не могат да повярват на случилото се и силно се надяват това да е поредната жълта клюка за него.
"Помня те луд, весел и забавен и искам винаги да остане така. Не мога да повярвам колко е подъл и несправедлив животът, защо ТИ и защо СЕГА. Бог да дава сили на семейството ти, а ти, момче, направи купона там където отиваш така, както ти го знаеш най- добре. Почивай във мир", пише певицата Пепа Петрова, която стана популярна с хита "Синя прашка" и дълги години работи с Ангел в една музикална компания.
Актьорът от "София ден и нощ" Кристиан Кирилов също показа съпричастност към семейството на фолк певеца. Двамата се познават от фитнес залата, а и от общи компании, с които се веселили по нощните клубове.
"Това е нелепа история. Нямам думи. Преди малко жена ми Ваня прочете новината и все още не вярвам, честно. С него последно се видяхме преди година и много се смяхме. Говорихме си за нашата песен "Топ резачка" какъв голям хит стана и как някои песни се получават ей така, докато други ги подготвяш месеци наред и накрая не стават. В последно време нямахме възможност да се виждаме толкова често, ситуацията с коронавируса го налага. Помня го като весел човек, голям купонджия. Сила на семейството му", коментира DJ Дамян пред репортер на БЛИЦ.
"Току що и до мен достигна тази лоша вест! Не мога да повярвам и не искам да повярвам, приятелю! Почивай В Мир, там където, вече знам че от днес ще е още по- весело, защото ти се качваш! Вечна памет, Ангеле! Защо толкова рано тръгна", пише и колежката му Юнона.
"Искрени сърдечни съболезнования на моята дуетна половинка почивай в мир приятелю просто не мога да повярвам че това се случи с теб", пише Джамайката.
блиц
"От днес на небето има още един ангел. Почивай в мир. Не ми е работа да се бъркам в Божиите дела, но животът е несправедлив да отнеме такъв добър и талантлив човек и толкова млад баща. Радвай Рая с песните си. Обичаме те', с тези думи с Ангел се сбогува и народната певица Ива Давидова.

Публикувана на
26 Септември 2021 година