Новина от категория България
Архив на публикациите

Издъхна поп-фолк певецът Ангел, баща на малко дете

Видяна: 302577 пъти

Популярният поп-фолк певецът Ангел е починал тази нощ в София, съобщили са негови близки. Семейството и приятелите на изпълнителя недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват за разнищване на случая.
По думите им Ангел, който е баща на малко дете, се е разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура. Имал изградени спортни навици, като например да кара колело десетки километри. Той се възстановил бързо и бил на път да си тръгне от болницата.
"Той вече не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се влошава и трябва да го преместят в болница с по-добър кислород", споделя близка на певеца и изтъква, че кислородът навсякъде е един и същ.
В крайна сметка Ангел бил настанен в "Исул", където се почувствал добре. Той говорил с близките си и звучал много добре. Докато тази сутрин от лечебното заведение не съобщили черната вест, че певецът е починал, защото дишането му спряло вследствие на коронавирус.
"Как така изведнъж тази нощ се разболя от COVID и почина, при положение, че вчера звучеше чудесно. Дори поръча да му донесат скара и изяде голямо количество карначета. Ако човек е болен, той не би имал такъв апетит", добавя близката на певеца.
Семейството и приятелите на Ангел са шокирани от края му и настояват всички подробности около мистериозната смърт на 35-годишния певец да бъдат проучени.лупа

Публикувана на
26 Септември 2021 година