Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Джена търси начин да изкарва пари

Видяна: 18544 пъти

Преди няколко седмици Джена загатна, че има голяма новина, която съвсем скоро ще сподели с многобройните си почитатели. Оказа се, че наред с безспорните хитове, пайнерката е работила и върху нещо встрани от музикалния бранш.
Чаровната певица с едни от най-запомнящите се хитове във фолка разкри, че заедно с известна козметична линия са създали нов продукт, който носи нейното име, изпробвано е в специализирани лаборатории в Италия и ефектът е "Уау". Тази козметична линия коства на Джена упорита работа в продължение на 8 месеца, докато не стигнат до най-задоволителния резултат.
"През тези месеци създадохме два лимитирани продукта, направени изцяло за вас, вашите деца и семействата ви с много любов. Двата продукта, които ви представяме, са душ гел и лосион за тяло с аромат на лате, носещи името Luxury Latte Kiss", споделя Джена.
Малко след като певицата сподели новината в социалните си мрежи, уебсайтът генерира огромен трафик и временно не можеше да се пристъпи в него, но сега вече проблемът е решен и всички желаещи могат да закупят продуктите от серията.
Успех на Джена пожелаха и нейни колежки, сред които Десислава, Бони и младата звезда на "Пайнер" Данна, които вероятно са и сред първите клиенти на новата лимитирана серия. Джена не крие, че е сбъднала още една своя мечта и ще продължава да следва пътя си, тъй като има още много идеи за реализиране./show.blitz.bg

Публикувана на
25 Септември 2021 година