Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Вдовицата на майор Терзиев: Тези хора наистина ни мислят за овце

Видяна: 118800 пъти

„Абсолютно неподготвени кадри, май повече ръководни. И сега на ген. Русев ли да вярвам или на мъжа ми? Толкова смело те гледат в очите и лъжат, и на това ли учат в Българската армия?“, това заяви Димитрина Попова, вдовицата на загиналия пилот майор Терзиев. Ето какво още каза тя:
Много ясно че е пилотска грешка, а може и да е изпълнение на команда. Няма никаква загуба на пространствена ориентация, полетът е воден до последно. Въпросът е какви са причините довели до нея. И за да не се рови, и да се хванат хилядите неизправности, се представя тази измишльотина, като най-удобна за всички.
Всички тези с командите се крият и „топят“ щурмана и пилота. Ако знаете колко глупости и бисери чух вчера за няколко часа…., тези хора наистина ни мислят за овце.


Коментари в мрежата:
2 плюс 2 равно на 5: Остава едно неприятно усещане с това да се хвърля ЦЯЛАТА вина върху пилота, а него дори го няма да се защити. Следват натрапващите се риторични въпроси. Допустимо ли е летец с нальот колкото курсант III курс да изпълнява сложни нощни полети? Допустимо ли е командирът на такъв недотрениран пилот да носи генералски пагони? И така по командния ред до Фърчилкото най-отгоре. Едва ли ще узнаем истинската причина. Ще усукват, ще крият, ще лъжат докато се забрави случая, до следващата вдовица, която ще търси истината…
НЕЙБАР: Вдовица, която ще питат от най – високо ниво „Как сте“? Ами как да е вдовица, на която отстреляхте съпруга и баща на детето ѝ? Толкова гьонсуратлък, че чак да повръщаш! И това ми било „генерал“ и „държавен глава“! Никой нормален, обикновен човек, не от отбора на почЕтените, не би постъпил така цинично!
Мария: Мисля, че всички знаем истината за смъртта на майор Терзиев. Останалото е мълчание, както се казва. Какво тук значи някаква си личност? Някакъв си българин? Такива са циничните правила на играта, нали? С подобни „стратегическите партньори“, грижещи се за мира на планетата, не ни трябват врагове…
Пеци: Пълни въздухари - дори не могат да са реплика на истински офицери ! Жалки политически пешки ! Напълно безидейно и безхаберно Министерство , което имитира името си с натруфени помпозно „генерали“ в изобилие !
Българин: Искам президетът като главнокомандващ армията и колега пилот да излезе и да каже истината или и той да излъже! Стига се е крил зад фустата на жена си и под полата на Херо
Мустафа! Май тук става дума за убийство! Вярвам на Димитрина Попова!!!

Публикувана на
25 Септември 2021 година