Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Fugees се завръщат след 15 години

Видяна: 22570 пъти

Легендарното американско хип-хоп трио Fugees, което се състои от Уайклиф Жан, Прас Мичъл и Лорин Хил, се завръща на музикалната сцена след 15 години отсъствие. Според източник близък до бандата, хитовите изпълнели на Ready Or Not, които завинаги промениха представата за рап музиката с мелодичното си звучене и дълбокосмислените си текстове, отново са се събрали, за да обсъдят как да отбележат 25-тата годишнина от тавата си The Score от 1996-а.
Освен филм и турне, които ще отбележат първото им завръщане от 2006 г. насам, източникът твърди, че триото обсъжда и нова музика. „Това е обединението, за което никой никога не е вярвал, че ще се случи, но изглежда, че Fugees най-накрая ще се съберат отново! Лорин, Прас и Уайклиф все още обсъждат какво точно ще направят, но вярват, че именно сега е подходящ моментът да се завърнат. Има много идеи, които се хвърлят наоколо, включително турне, филм и може би дори нова музика - това може да е първият им албум от 25 години насам. Всички много се вълнуват! ”, сподели той пред изданието The Sun.
Fugees са считани за една от най -влиятелните групи на 90 -те с над 22 милиона продадени записи по целия свят. Изпълнителите на Killing Me Softly обаче се разделиха през 1997 г., за да преследват солови кариери, като след това са се събирали за общи проекти няколко пъи. Зад гърба си 46 -годишната Лорин има написани и продуцирани редица парчета за имена като Уитни Хюстън, Арета Франклин и Мери Дж. Блайдж, а известния си дебютен солов албум The Miseducation of Lauryn Hill пусна през 1998 г. 51 -годишният Уайкълф също е продуцирал за множество изпълнители и издаде дебютния си албум The Carnival през 1997 г. 48 -годишният Прас пък пусна популярния си сингъл Ghetto Supastar (This Is What You Are) с участието на Ol'Dirty Bastard и Mya за филма Bulworth от 1998 г. /монитор

Публикувана на
24 Септември 2021 година