Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ревнивец помля мерцедеса на жена си, не се прибрала на време вкъщи

Видяна: 57480 пъти

Обхванат от дива ревност съпруг е помлял с тояга лекия автомобил на съпругата си след скандален разговор за нейно няколкочасово отсъствие от дома. Инцидентът е станал около 3,00 часа след полунощ на 21 септември в котленското село Ябланово, където 38-годишен мъж е потрошил закупен наскоро „Мерцедес“, водещ се на името на половинката му.
След сигнал на телефон 112 от съседи на вдигналото олелия по нощите семейство съседи се отзовали дежурни полицаи от местния участък, които с доста усилия успели да закопчаят с белезници ревнивеца. Междувременно той успял да разбие стъклата и фаровете на колата, първоначалният оглед е установил щети за над 2 бона. Местните разказват че това не е пръв случай, в който излива яда си в шумни скандали, ситуацията ставала още по –трудна за овладяване след употребата на алкохол.
На няколко пъти униформените издавали писмени предупреждения на скандалджията, но в мигове на гняв той губел контрол над нервите си и започвал да троши всичко, което му се мернело пред очите.
След поредният инцидент му е наложено 24-часово полицейско задържане и е започнато бързо производство. блиц

Публикувана на
23 Септември 2021 година