Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво разкрива за вас домашният любимец

Видяна: 8845 пъти

Оказа се, че кучето има много общо с неговия стопанин и не става въпрос само за тяхната връзка. Каква е истината за вас от това, какъв вид домашен любимец имате?
1.Козина? Не благодаря!
Просто погледнете типа козина на вашия домашен любимец и грижите, които полагате. Според специалистите хората, които са педантични и скрупульозни за поддържането на къщата в ред, рядко избират дългокосмести кучета. И всичко това, защото козината им е буквално навсякъде и дори прави допълнение към ястията. Така че, ако имате куче с буйна коса, вероятно не сте почитател на девствения ред. Също така хората които избират куче, което изисква специални грижи, като например пудел, са такива, които също придават голямо значение на външния си вид.
2. Куче за…мъжкото его!
Е, размерът на кучето също има значение. Вероятно същите хора, които изтръпват при мисълта за кучешка козина като неразделна част от домашния декор, също могат да имат подобен подход към големите четириноги, които оставят огромни мръсни отпечатъци на лапи или локви слюнка. Затова за тях изглежда по-добър избор да вземат малко куче. Освен това големите кучета обикновено изискват повече разходки. Затова техните стопани най-често са активни хора, които обичат да са на открито. Играе се и мачо факторът - големите кучета правят това по-добре. Хората често избират кучета, за да отразяват собствената си представа за себе си. Деликатните жени понякога се решават на малко, сладко куче по тази причина - разбира се, както във всяка ситуация има и изключения.
3. Съпричастен ли съм човек?
Куче, което има достъп до всяко кътче на апартамента включително спалнята, вероятно принадлежи на грижовен човек, който се отнася с него като с член на семейството. Човекът, който държи животното навън през цялото време, се възприема като не съпричастен или третиращ кучето повече като нещо друго, а не като приятел и спътник. Вашето куче може би спи със спално бельо по поръчка? Вие сте добър пазител. И ако вашият домашен любимец заспи в леглото до вас, сърцето ви е меко и емоционално.
4. С кого се събереш, такъв ставаш ...
Личността на вашето куче също разкрива нещо за вас. Четириногите домашни любимци, които са приятелски настроени и отворени, са склонни да бъдат общителни. Докато тези, които подхождат към всичко с определен резерв и дистанция, често са интроверти. Срамежливите и по-малко уверени хора често искат куче, което обръща внимание само на тях и това доказва, че те са специални по някакъв начин. Не винаги можем да се съгласим, че кучето е като пазител и обратно. Въпреки това, когато погледнете един домашен любимец, можете да научите няколко неща за неговия собственик. Начинът по който се отнася с него, отразява неговата личност и начин на живот. /Actualno.com

Публикувана на
22 Септември 2021 година