Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво предричат картите таро до неделя

Видяна: 24644 пъти

Научете какво вещаят картите таро за периода от 20 до 26 септември.
Понеделник - карта на деня "Три чаши"
Трябва да внимавате и да се постараете да не се влияете от емоциите си. На този ден мнозина ще имат голямо желание да се поддадат на изкушенията и да нарушат забраните. Опитайте се да запазите здравия разум.
Вторник - карта на деня "Магьосник"
На този ден е по-добре да не участвате в решаването на важни въпроси, защото няма да можете да възприемате адекватно ситуацията и ще сте склонни към допускането на грешки. Отложете всичко за по-подходящ момент.
Сряда - карта на деня "Седмица мечове"
Обстоятелствата в този ден ще позволят да се действа по не особено почтен метод. Имайте предвид, че рискувате да навредите на репутацията си. Събитията в сряда няма да се развият така, както искате. Ето защо, ако сте планирали нещо, просто го отложете за друг ден.
Четвъртък - карта на деня "Деветка пентакли"
Това е вашият щастлив ден, който е препоръчително да посветите на собствените си желания, правейки приятни за вас самите неща. Съдбата ще ви даде шанс да сбъднете голяма част от желанията си.
Петък - карта на деня "Смърт"
Бъдете готови, че събитията от този ден ще ви разстроят. И колкото повече се опитвате да повлияете на ситуацията, толкова повече проблеми ще се появяват на хоризонта. По-добре е просто да изчакате.
Събота - карта на деня "Петица пентакли"
Това не е най-добрият ден по отношение на финансите. Бъдете готови за загуби, неуспешни покупки, неоправдани разходи и непечеливши инвестиции. Не е изключено някои просто да се окажат ограбени.
Неделя - карта на деня "Страница на чашите"
На този ден ще имате възможност да придобиете нови и интересни знания, които ще бъдат полезни за вас в бъдеще. Това ще ви изпълни с творческа енергия и желание да опознаете света. Усилията, които полагате на работното място, няма да останат незабелязани. Ще получите не само одобрението на другите, но и материални награди от вашите началници. /Actualno.com

Публикувана на
20 Септември 2021 година