Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Извращанията на вожда на Северна Корея с момичета, с държавна титла „артистка за възрастни“

Видяна: 23320 пъти

Вождът на Северна Корея Ким Чен Ун забранява сватби и погребения, убива собствения си брат, екзекутира чичо си и много други хора, който не са членове на семейството му. Взривява водородни бомби и застрашава почти цялото човечество.
За личния му живот се знае изключително малко. Съпругата му тРи Сол Джу е родена между 1985 и 1989 г., въпреки че никой не може да каже точно кога и това най-вероятно не е истинското й име, а псевдоним. Тя е отглеждана през целия си живот, за да бъде негова съпруга. Завършва гимназия в Пхенян и учи музика в Китай. Известно време е част от оркестъра на Unhasu и има няколко публични изяви. Властите и полицията обаче прилагат строги мерки за унищожаване на всички материали, изобразяващи Ри Сол Джу в този етап от живота й, тъй като вече не е подходящо да пее и да забавлява другите. За кратко е мажоретка и участва на азиатското първенство по лека атлетика, проведено в Южна Корея
Ким Чен Ун понякога се появява на различни социални събития със съпругата си, има и дълги периоди - от година-две, когато Ри Сол изобщо не може да бъде видяна. Появяват се дори спекулации, че може би я е убил, но мнозина изказват предположение, че й забранява да излиза като по този начин просто я „дисциплинира“.
Смята се, че имат две деца - едно родено през 2010 г. и другото през 2012 г., което съвпада с дългосрочното й изчезване от погледа на обществеността.
Тъй като обича певици, не е изненадващо, че има и друга приятелка в оркестъра на Unhas преди Ри Сол Джу, а според съобщенията тя продължава да му бъде любовница дори след сключването на брака. Любовната връзка между Ким Чен Ун и Хиун Сонг Уол започва през 2007 г. Тя и още 12 известни певици са изпратени на разстрел на 20 август 2013 г., докато техните семейства са принудени да гледат как ги убиват с картечници. „Зрителите“ на екзекуцията са отведени в затвор, след което нищо повече не се чува и не се знае за тях. Възможно е Хиун да е убита по заповед на съпругата на Ким или да се стига до това решение, защото порнографски филм със запис на оргиите на севернокорейския елит се озовава в Китай, а танцьорка, избягала от Северна Корея, говори за това в южнокорейските медии.
В Северна Корея има съобщения за т.нар. Пета дивизия, харем от около 2000 жени, натоварени да забавляват партийни служители и да спят с тях. Подобна практика съществува от времето на Ким Ир Сен, който приема ролята си на „баща на нацията“ много буквално. Предполага се, че самият Ким Ир Сен е използвал услугите на танцьорки-проститутки и е заченал голям брой извънбрачни деца с тях, а Ким Чен Ун продължава тази практика. Съобщава се, че оргии се организират и с девствени момичета, някои от които са само на 13 години.
Войниците вземат момичетата от училищата и ги отвеждат, като ги предупреждават да не казват нищо на семействата си, защото ще бъдат екзекутирани.
Момичетата задължително посещават лекар, които определят дали са девствени. Ако са девици, те стават част от т.нар. "единици за удоволствие" и получават титлата „артистка за възрастни“, която е на разположение на държавния и военен елит. Момичетата се издирват от държавни агенти, които намират „високи и красиви“ млади жени в училищата, които се изпращат на „обучение“ в хотел в Пхенян.
Всъщност, Ким Чен Ун много по-често може да бъде видян в компанията на тези момичета, отколкото придружен от съпругата си, която е принудена да търпи непрестанните му забежки и да стои затворена в някое от именията на семейството.

Публикувана на
19 Септември 2021 година