Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Защо моделка, преспала с 50 мъже за една вечер, не може да седне

Видяна: 30012 пъти

Моделка, която насипа 20 000 долара на козметичните хирурзи, за да й направят т. нар. „бразилско дупе“, сподели, че сега не може да стои седнала. Казуми Скуиртс (псевдоним), която разкри, че е преспивала с 50 мъже за една вечер на секс купон, е посветила години на извайване на перфектно тяло, но не успяла с традиционните методи – диета и упражнения.


Общо за лифтинг на дупе, корекция на бюст и липосукции 24-годишната инфлуенсърка от Флорида е дала 36 000 долара, но пък е много доволна от резултатите, въпреки че не може да седи нормално. „От операцията не съм си сядала на задника. Правя всичко права.“ – казва тя.
Въпреки очевидния проблем обаче, не би променила нищо, харесва се така и всичко й се изплаща, защото печели луди пари в OnlyFans.
„От печелене на 25 000 долара на месец стигнах до 66 000 последователи и 200 000 долара месечно и вече имам 1,5 милиона долара“ – разкри тя.
Освен това винаги преди е била недоволна от външния си вид, а пандемията и промените около нея окончателно я подтикнали да започне да се подлага на операциите от септември миналата година.
Спомня си, че в деня, в който платила за „бразилското дупе“ и липосукцията, е претърпяла и автомобилна катастрофа, така че това бил „най-скъпият ден в живота ми“, но не съжалява за нищо.

Публикувана на
15 Септември 2021 година