Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои тази сряда ще е успешна

Видяна: 15921 пъти

Овен
Днес нищо не върви по правилата, а и да тръгне ще напълни чужди джобове и ще ви постави в подчинителна позиция. Ще се изнервите, може да разберете, че са ви прескочили в йерархията и са избрали друг за поста, който очаквате и сте си заслужили. Запазете самообладание. Този ден носи късмет за земните знаци, а на вас отрежда ролята на подченен на техните интереси и стремежи.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес може да получите работата, която ви е обещана, дори и друг да претендира или да се е подготвил за нея повече от вас. Здраво захапвате кокала. Не влагайте в нищо прекалена емоция. Сега е момент да покажете трезв ум в още по трезво тяло. Стойте далече от алкохола и стимулантите. Ще намерите слабото място на всеки изпречил се на пътя ви и ще го победите с неговите оръжия.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес много хора ще направят грешен и прибързан ход, поради неточните информации, които получават. Контролирайте емоциите, постарайте се да получите данни от няколко източника и да ги сравните. Не бързайте да купувате и помагалата за ученика. Утре може да се изисква друго. Не коментирайте нищо излишно, не се знае каква ще бъде реакцията на околните.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят е проблемен и рисков. Настройката ви е доста емоционална, очертават се сблъсъци на интереси и затруднения на всяка крачка. Въоръжете се с търпение и се постарайте да не излизате от зоната си на комфорт. По възможност не отсъствайте от работа, нещо ще се обърка.Трудно ще огреете навсякъде и все някой ще остане недоволен от вас и работата ви. Качвате кръвното.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес е необходима активна самозащита от агресивноста наоколо. Всеки е с претенциите си и не е склонен да се съобразява с другите. Не бива да се действа емоционално и да се провокират хората, с които ще се окажете в един екип и отбор. Променят се правила, изисквания и разпоредби. Придържайте се към добре познатото старо във връзките. Уговореното днес утре ще се коригира.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на заземяване. Луна и Плутон от Козирог и Уран от Телец образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Всичко ще се нареди според вашите правила и очаквания. Ще спечелите овациите, ще се радвате на разбиране и внимание и ще намерите правилния изход от всяка затруднителна ситуация. Може да се очакват и подмолни действия. Ден на прилепа, много решения ще се взимат на тъмно.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
С навлизането на Марс във вашия знак в живота ви ще се появи неприятен дразнител, който ще ви въздейства до 30 октомври. В здравословен план аспектът ще провокира проблеми по отношение на отделително–половата система. И връзките ви с партньори ще се развиват на агресивно и ултимативно ниво. Някой ще се раздели с досегашния си начин на работа и живот.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Рисков ден, особено за нови инициативи. Не се съгласявайте с предложените оферти, ако усещате нещо нередно, недоизказано и недоизкусурено. Почти в края на работното време ситуацията ще се преобърне и другите ще са склонни да ви направят компромис. Днес много неща ще се правят на тъмно или няма да се обсъждат със засегнатите в ситуацията лица.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Марс вече ви облъчва в хармоничен аспект. Ставате с една идея по-разпоредителни и не позволявате намеси. Опитайте да премахнете от живота си неприятен дразнител. Контролирайте емоциите и правете избор след проучване и обмисляне на всички плюсове и минуси. Не започвайте дълготрайни проекти. Денят е добър за сеитба, за работа със земята и покупка на животни.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес владете положението и поставяте другите на мястото им. Не си превишавайте правата и във всеки момент търсете начин да се подсигурите. Дават ви се повече предимства и пълномощия. Не ги афиширайте. Контролирайте емоциите. Приемете допълнителна работа, за която предваритлно сте се уговорили как ще ви се отрази и заплати. Ден на тайните споразумения.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес някой гради новото си бъдеще, а друг срутва мостове. Контролирайте емоциите, защото после няма да има връщане назад. Това, което няма да ви отмине вече ви принадлежи и е станало част от живота и личната ви програма. Налага се да осмислите новото положение, в което вече ще ставате родители или баба и дядо. Не започвайте нова работа, ако старата ви предлага сигурност.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес ще има усмивки и сълзи. Децата тръгват на училище, но не по начина, който ни се иска. Времената се менят, нужно е напасване и приемане на промените. Не си позволявайте пикове в емоционалното състояние. Не критикувайте никого и не мислете, че само вие сте прави. Днес всеки има своята истина и я отстоява на всяка цена. Така дори и заедно се чувстваме самотни и изолирани.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
15 Септември 2021 година