Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Грозен, зъл и страшен лекар сам ваксинира двете си деца

Видяна: 25864 пъти

Наш лекар показа в мрежата как ваксинира собствените си деца – момиче на 16 години и момче на 12 години, пише glasnews.bg.

"Това е всичко, което имам да кажа по въпроса за ваксинацията срещу COVID като цяло и тази на децата над 12 години, в частност“, казва в публикацията си д-р Николай Христов. "Това красиво и умно изделие на първата снимка е дъщеря ми Зорница, която е на 16 години. На снимката е изобразено как и се поставя втората доза от ваксината на Пфайзер. Грозният, зъл и страшен лекар, който се вижда да извършва манипулацията съм аз. Не по-малко качественото изделие на втората снимка е синът ми Станислав, който е на 12 години. Упражнението и извършителят са същите, само че става дума за първа игла. Младият господин беше леко притеснен в началото, но си тръгна от кабинета с усмивка на уста“, пише д-р Христов и показва манипулацията, която сам извършва.
Коментиращи публикацията отново са на двата полюса относно ваксините, особено при децата.
"След време какво ще кажете на дъщеря си, когато не може да има деца?“, гласи един от тях.
Още коментари:
Православен: Явно не иска внуци...
Толерантен: Той сам казва изделия.........
Славчо: Само ненормален може да снима и покаже в мрежата как садистично дупче децата си! Защо преди това не показва документа за подписано "Информирано съгласие"?
Вишуту: Това че се е дипломирал като лекар не го прави интелигентен
Грозен, зъл и тъп: Да добавя и не особено умен.

Публикувана на
14 Септември 2021 година