Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Тарикат-девойка става хазайка на мъжа, с когото живее, без той да знае

Видяна: 17019 пъти

Потребителка на TikTok на име Джейни, известна в социалната мрежа като jaynedoee0, е измислила невероятно хитър начин как да печели пари от апартамента си, като в същото време продължава да живее в него.
Тя отдава апартамента под наем на собственото си гадже, което няма представа, че наемодателката, която получава пари от него всеки месец, е неговата приятелка.
Приятелят й плаща наема и сметките от една година, но през това време не е подозирал нищо. Момичето разказва, че притежава апартамента от повече от пет години, но не е обяснила как й е хрумнала идеята да стане едновременно наемодател и наемател и да забогатее за сметка на приятеля си.
Доста потребители на социалните медии осъдиха действието на Джейни, като го нарекоха крайно неправилно. Мнозина са убедени, че момичето просто използва младежа за свои цели и изобщо не го харесва, докато други смятат, че хитрата собственичка на имота е намерила гениален начин да спечели пари.
"Това е ужасно. Просто се възползваш от бедния човек за свои цели". Ако трябва да правите такъв план, за да бъдете с мъжа си, това е наистина тъжно", Да, какво по-хубаво от връзка, изградена върху лъжа?", Не знам, мисля, че това е инвестиция и подсигуряване на бъдещето в случай на прекратяване на връзката", "Приятелко, разгадала си кода, от който се нуждаят много момичета", коментират потребителите в мрежата.
Въпреки противоречивите коментари от страна на последователите ѝ, самата Джени не вижда нищо нередно в поведението си. /блиц
ВИДЕО

Публикувана на
14 Септември 2021 година