Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какви са жените в любовта според зодията им

Видяна: 12749 пъти

Ако се чудите как да подходите с една жена в любовта, тук ще ви подскажем. В следващите редове ще опишем какви са жените в любовните отношения спрямо зодията си в хронологичен ред.
Овен
Жените зодия Овен не са от тези, които лесно могат да бъдат контролирани. Те са свободолюбиви, импулсивни и страстни. Тази жена бързо умее да взима решения в напечени ситуации и търси партньор, с кого да си прилича в това отношение.
Телец
При тази жена се изисква известна доза търпение. Повярвайте, тя няма да ви се хвърли на врата от първата среща. Тук може да заложите на романтичните жестове, това определено ще подейства положително на преценката й за вас. Артистичната й душа търси някой, който ще оцени таланта й.
Близнаци
Представителките на тази зодия определено притежават чар. Обичат общуването и никак не се ограничават във флирта. Трудното при тези жени е, че рязко сменят настроенията си. Трябва да сте готови за много предизвикателства.
Рак
Жените, представителки на тази зодия, търсят истински джентълмен. Ще забележат малките жестове, като това да им преместите стола, за да седнат или да им отворите вратата, за да влязат. В началото може да ви се стори, че тази дама е дистанцирана, но това е нейната защита, тъй като е дълбоко емоционална. Не я разочаровайте.
Лъв
Тази жена лесно се забелязва, не може да я пропуснете. Покажете й колко й се възхищавате, въпреки че тя вече е наясно с този факт. Лъвиците ще ви простят, ако сгрешите във връзката, но трябва да знаете, че това никога няма да бъде забравено. Те са лоялни отговорни спрямо партньора си.
Дева
Тази дама залага на сарказма в общуването си. Ако успеете да схванете шегите й, тя определено ще ви забележи. Трябва да знаете, че Дева обръща силно внимание на детайла, така че опитайте се да съчетаете добре дрехите си на първа среща. Не си й помисляйте да я притискате, защото това ще я отдалечи от вас.
Везни
Представителката на тази зодия няма да ви се довери толкова бързо. Емоционална и лесно ранима, тя е много внимателна, когато подбира хората до себе си. Определено обича ласките и нежните думи. За първа среща може да я заведете на гледка под звездите.
Скорпион
Загадъчната дама, която със сигурност ще забележите на купона. Може да изглежда силна и решителна, но трябва да знате, че дълбоко в нея живее едно малко дете, което иска безусловна любов. В по – късните етапи на връзката ще разберете, че тя е доста ревнива, но същевременно и лоялна към половинката си.
Стрелец
Трудно ще се отегчите в присъствието на жена Стрелец. Освен че е забавна, тя лесно се впуска в спонтанни приключения. За да бъдете с нея, трябва да поддържате темпото, защото ако изостанете, тя ще сметне, че не сте един за друг и шансовете ви ще намалеят. Може би не винаги изразява чувствата си с думи, но действията й определено говорят дори по – силно.
Козирог
Обикновено представителките на зодия Козирог са насочени предимно към кариерата си. Често се случва да се запознаят с половинката си именно на работното си място, тъй като тези жени търсят също толкова отговорни и организирани мъже като тях самите. Винаги ще е готова да помогне на партньора си, независимо в коя област.
Водолей
Истината е, че, за да задържите вниманието на тази жена, трябва да сте различен от тълпата. Тя не понася клишетата. Трябва да я впечатлите с начина си на мислене и не толкова с външния си вид, макар че и той е от значение за нея. Бъдете уравновесен покрай нея, защото ако надуши несигурност, това ще е последната ви среща.
Риби
Тези дами оставят първия ход на мъжа. Те рядко поемат инициативата. Хубавото тук е, че няма да ви се правят на недостъпни. Това обаче не означава, че са ви в кърпа вързани. Напротив, определено ще трябва да се потрудите. Риби са доста интуитивни и ще знаят какво сте си помислили, преди да сте го изрекли на глас.
/Actualno.com

Публикувана на
14 Септември 2021 година