Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Паника в София след две жестоки убийства

Видяна: 15128 пъти

Столични полицаи задържаха двама младежи за извършени тежки престъпления, съобщиха от СДВР. За първия от случаите сигнал постъпил на 11 септември, около 1.00 часа, чрез тел. 112 - служителка в денонощен магазин в кв. „Дружба“ съобщила за мъж в безпомощно състояние.
Незабавно са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ. На място е установена самоличността на жертвата – 29-годишен. Констатирано е, че той е паднал на земята след нанесен удар по главата. По случая е задържан 20-годишен младеж. По-късно същия ден, около 22.10 часа, 39-годишна жена сигнализирала в полицията за починал мъж в жилище в кв. „Връбница“.
Пред служителите на реда тя разказала, че 19-годишна нейна съседка потърсила помощ, тъй като приятелят й е пострадал. Веднага към жилището били изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ.На място е констатирана смъртта на 46-годишен мъж, при направения оглед е установено, че той е починал вследствие на множество прободни рани.
След извършени процесуално-следствени действия 19-годишната е задържана.
Зловеща информация за убийство на станция "Сливница" на софийското метро хвърли в паника и ужас потребителите в мрежата. Член на Фейсбук групата "Люлин" е написал, че на спомената вече станцията е убит човек. В друг коментар става ясно, че е имало цяла локва кръв, 7 полицая и един гол мъж с белезници на земята.
Малко след това друга потребителка на групата пише, че няма убит човек. Според написаното от нея, на станция Сливница имало един клошар, който постоянно създавал конфликти, но днес преминал всякакви граници. Потребителката пише, че клошарът е нападнал полицай и момче и е бил задържан. /блиц

Публикувана на
14 Септември 2021 година