Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме този вторник

Видяна: 18483 пъти

Овен
До обед плувате в свои води и привличате нужните ви хора за работа или съдействие по материалните въпроси. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Към обед с някакво шесто чувство усещате наближаващата буря. Навлизате в рисков двудневен период. Ще водите тежки битки с конкуренцията, ще работите извънредно и ще трябва да се съобразявате с някой, който ви дразни.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Контролирайте емоциите и не се впускайте в обяснения. До края на деня може да постигнете нещо важно, докато другите губят присъствие на духа, влизат в спорове и излизат от играта. Посетете пазари, тържища и панаири. Денят е благоприятен за покупка на инвентар и домашни животни. Не водете преговори. В момента не се знае кой с какви мисли и интереси върви към вас.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Въздържайте се от спорове. Не си превишавайте правата и пълномощията. Постарайте се да изгладите недоразуменията, да стопите дистанциите и да влезете в преговори за подновяване на делови и творчески отношения. До обед си уредете среща и направете нужния компромис. Не задълбочавайте конфликтите с роднини, бъдете дипломатични и разбиращи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Концентрирайте се над най-важното и до обед го уредете. Направете някому изгодно предложение и се обадете първи на тези, с които отношенията ви малко са охладнели. За вас денят има своята светла и тъмна половина. Родените в първата декада навлизат в рисков период с навлизането на Марс в нехармоничните ви Везни. Важното уредете днес, а за утре сутрин не планирайте нищо рисково.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
До обед с всеки може да се разберете. Привличате за съдействие хора от миналото. В името на децата ще се правят компромиси и ще се действа екипно. В организма ни се включват енергии на фино и дълбоко човешко ниво. Някой ще поднови отношенията си със стари партньори, а друг ще запознае близките с новите хора в живота си. Всеки трябва да се нагоди към новите правила.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед мислите едно, а става друго, лесно се променят мнения и позиции. Трудно ще намерите подкрепа. Включват се енергии на фино ниво. Ще усетите подсъзнателно какъв е правилния ход и ще го направите. Не споделяйте намеренията си. В следващите два дни ще печелите битки и ще контрирате конкуренцията. Може да спечелите и конкурси и да си заслужите повишението.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
До обед пътувайте и водете преговори. Предстои ви преход към нови условия на работа и делови отношения. Обърнете внимание на здравето. Днес може да се намерят лекарства за всякакви болести. С напредването на деня ще се появи проблем, който ще ви затруднява до 16-и на обед. Луната навлиза в нехармоничния ви Козирог. Утрешният ден ще донесе конкурентни битки.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес печелят съвместните усилия в любовта и деловите връзки, стига да не смесвате едното с другото. Време е за уточняване на отношения, за подписване на нови договори и привличане на симпатизанти. Публичните ви изяви ще са успешни. Намирате и спонсор за бъдещите си инициативи. Ще намерите лек за болката си, а сънищата от тази сутрин показват истинското ви предназначение.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Денят е благоприятен за подновяване на делови и приятелски връзки и за изглаждане на недоразуменията. Включва се каналът на кармичната родова памет. Коригирайте старите грешки, обединете силите и ресурсите на семейството и родата. Вечерта навлизаме в деня на прилепа. Не започвайте дълготрайни проекти и нова работа без нужните договори и осигуровки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Започнете деня като мислено изгорите в огън всичко, което ви пречи и вреди. Денят е пречистващ и утвърждаващ. Към обед Луната навлиза в Козирог и в следващите дни сключва перфектни аспекти с Уран и Слънце от другите два земни знака. В този ден наистина за вас започва заземяване, устройване на по-добро място, при по-добри условия и заплащане. Приемайте предложения.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес в организма ни се включват енергии на фино и дълбоко ниво. Изплуват спомени, които показват истинските ви чувства и приятелства. Навлизате в период на инвентаризация. Оставете в живота си само истинските връзки, тези които ви радват, без да ви натоварват. Предстоят болезнени раздели. Нищо ново не започвайте преди да сте сложили в ред личните и професионални дела.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Още със ставането се концентрирайте и изхвърлете от съзнанието си негативните мисли. До вечерта ще получите чаканите отговори, ще разчистите пътя и може да привлечете нови съюзници. Родените в третата декада преминават през пречистващ връзките период. Старото си отива, а новото ще се задейства в следващите дни. Утрешният ден ще ви донесе букет от емоции.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
14 Септември 2021 година