Новина от категория Светът
Архив на публикациите

На 56 години Елизабет Хърли е като девойка

Видяна: 20862 пъти

Известната 56-годишна британска актриса Елизабет Хърли твърдо е заела място в сърцата на феновете не само с филмовата си кариера, но и с впечатляващия си външен вид.
Не смята, че е необходимо да бъде срамежлива, и затова често се появява в Instagram по бельо и бански костюми.
Този път зарадва своите 2,1 милиона последователи с фотография от плажа. Актрисата лежи в басейна на надуваем дюшек и се наслаждава на лятото.
Облечена е в изрязан син бански костюм, който подчертава нейната перфектна фигура на и загорялата ѝ кожа. А слънчевите очила допълват визията й.
Феновете й са във възторг от начина, по който изглежда: "Колко си невероятна, като богиня!", "Благодаря за напомнянето, че възрастта е само число".
За разлика от други звезди, които публикуват снимки от различни курорти и горещи страни, Елизабет не е пътувала от страх от коронавируса.
След началото на пандемията се премества във вилата си, като взема със себе си майка си и сина си. Все още е много притеснена от ситуацията в света и затова често призовава последователите си да си стоят вкъщи, да носят маски и да спазват други мерки срещу болестта.блиц

Публикувана на
14 Септември 2021 година