Новина от категория България
Архив на публикациите

Млада жена скочи от третия етаж

Видяна: 30880 пъти

22-годишна бургазлийка направи опит за самоубийство, хвърляйки се от 3-ия етаж. Драмата се е разиграла късно снощи – около 22:00 ч. във втори вход на блок 57 в жк „Братя Миладинови“. Тя е скочила от прозореца на междуетажието и е паднала върху козирката над входната врата на блока.

Момичето се казва Ирена, а свидетел на цялата драма е станал приятелят й, който веднага се обадил на спешния телефон 112.
Ирена е скочила от прозорец между 3 и 4 етаж след пиянски купон. Младата бургазлийка се забавлявала с приятеля си в апартамента, където живеят на семейни начала. След употреба на солидно количество алкохол момичето изведнъж е станало от стола, излязло от жилището и казало на гаджето си: „Ела, ела да видиш какво ще стане“. След тези думи Ирена е полетяла надолу и е паднала върху козирката. В първия момент приятелят й се стъписал от шок. Успял обаче бързо да се съвземе и сам повикал линейка.
Ирена веднага е транспортирана в УМБАЛ-Бургас за изследвания и прегледи. При удара момичето е получило различни наранявания, за щастие обаче няма опасност за живота й. В следващите няколко дни ще остане в болница за лечение.
Не е ясно дали Ирена е искала да сложи край на живота си или под въздействието на алкохола просто е решила да вдигне адреналина си. /флагман

Публикувана на
13 Септември 2021 година