Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 18788 пъти

Овен
До обед оставете другите да се изказват, да разкриват картите си и да обявяват претенциите си. Някой ще се изхвърли, друг ще се изложи и това ще ви даде шанс да овладеете ситуацията и да действате разпоредително. Следобед лесно се подновяват контакти и се намира общ път и начин за действие в трудна ситуация. До утре на обед сте в стихията си и с лекота ще постигате всичко важно.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
До обед внимавайте при преговори. Някой ще се разприказва в желанието да блесне, а така вие ще извлечете ползи. Следобед потърсете тези, които може да бъдат от полза за бъдещите ви начинания и проекти. Ще се стопят дистанциите и ще се решат старите проблеми. Преговаряйте с роднини по спорни имотни и наследствени дела. Навлизате в силен и успешен тридневен период.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на изкушения. Както и да постъпите ще сбъркате и ще засегнете нечии интереси. Не се изказвайте неподготвени на работното място. Липсва ви парче от пъзела или някой ви подава грешна информация. Контролирайте агресията и емоционалните си изблици. Настройте се на самозащита. Конкуренцията ви готви удар в гръб. Този ден ще покаже на кого не може да разчитате.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Каквото си пожелаете още със ставането тази сутрин ще се сбъдне. До обед получавате новини и информации, които ще помогнат да избегнете проблемите и грешния избор. Постарайте се до вечерта да се сближите с нужните хора и да стопите дистанциите с тези, с които сте имали някакви недоразумения. В следващите дни ще се нуждаете от приятелска подкрепа. Привлечете спонсори.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Силен ден, овладявате положението и поставяте условията си. Следобед водете преговори и са опитайте да направите нужните промени. Една устна договорка е по-важна от писмената. Ще има допълнителни споразумения по договорите, които се каните да подпишете. Ще извлечете максимални ползи от проведените срещи и разговори. Напипвате слабото място на другите.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
От днес до утре на обед газите в мътна вода, трудно преценявате ситуацията и правите грешни ходове. Липсва ви обобщаваща информация. Може да са ви известни подробностите и детайлите, но цялото ви се губи, а така трудно ще вземете адекватни решения. Стопете дистанциите и се обадете на тези, които и преди са ви помагали в кризисен момент. Нужен ви е страничен поглед.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес е препоръчително да започвате само такива начинания, които ще приключите по най-бързия начин. Стартираните до обед дълготрайни проекти ще зациклят във времето, ще се нуждаят от корекции и допълнително финансиране, и няма да донесат очакваните ползи и придобивки. Следобед е време за стопяване на дистанциите, за преговори с роднини, с настоящи и бъдещи партньори.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ден на феникса. Възраждат се стари връзки. Може да подновите и преподпишете договори при по-добри условия. Дистанциите се стопяват, намират се скрити резерви и тайни източници на сила, пари и енергия. Сега е момента да започнете добре обмислена дейност. Нужна е реформа в това, с което се занимавате. Привлечете за съдействие хора, които и в миналото са ви помагали.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Напрежението нараства, разговорите протичат с конфликт и недоразумения. Не сте склонни да се съобразявате с мнението на околните и излишно напрягате ситуацията. Следобед ще се наложи да се извинявате, да търсите повод за помирение, но казаната дума може да се окаже хвърлен камък в градината на съвместните ви бизнес интереси. Родените около 10-и дек. са в по-рискова позиция.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
До обед трудно се водят преговори. Вероятни са разправии по незначителни поводи и опити за навлизане в личното ви пространство. Не позволявайте да ви убеждават да постъпите по един или друг начин и сами не се месете в чуждия избор. С напредването на деня в живота ви може да се появи каещият се грешник и спонсор. Връщате си загубени позиции. Днес вие печелите и сте на ход.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Каквото загубите до обед трудно ще си върнете. Някой губи доверие, друг оставя благоприятни възможности и шансове в ръцете на конкуренцията. Проведете помирителни разговори, уточнете позиции и отношения, за да не се повторят проблемите в бъдеще. Навлизате в период на трансформация, вече се стремите към нещо различно и намирате начините да го постигнете.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Утрото е провокативно, някъде ще има крясъци и скандали. И конфликтите на работното място са неизбежни. Водете преговори опитайте да привлечете спонсори. Следобед откривате нови или тайни източници на сила и ресурси. Днес може да се намери или направи лек за тежка болест. Не отклонявайте пътувания и командировки. Нужен ви е поглед отстрани в създалата се ситуация.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве

Публикувана на
13 Септември 2021 година