Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква тази неделя

Видяна: 19398 пъти

Овен
Събуждате се с откровение за бъдещето. Решението вече е узряло, остава да го споделите с тези, които ще бъдат засегнати от него. От обед до утре на обед с пълна сила действа вербалната магия. С лекота ще се разберете с всеки стига да не засягате болни теми. Каквото обещаете ще трябва да изпълните независимо какво ще ви коства. Този ден ще сбъдне благите ви пожелания и молби.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
До обед проблемите са повече. Спазвайте закона и предписанията, иначе ще се окажете в капан. От обед може да намерите общ език с тези, с които времето и кризата са ви дистанцирали. Някой ще „изплюе камъчето” и ще ви даде ценна инфомация. Ще разберете чужди тайни. Не ги споделяте и ще имате полза. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате независимо пречките.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
До обед плувате в свои води и доминирате в отношенията. Едно ново познанство ще донесе и нова работа. До вечерта отговорностите ви нарастват. Навлизате в труден период изискващ стопяване на дистанциите с роднини, за да се уредят имотни и наследствени отношения. Не задълбочавайте конфликтите, простете и се опитайте да разделите неделимото преди.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Събуждате се с откровение за бъдещето и с мисъл за някого. Непременно му се обадете. Ден на телепатичните контакти и на поверителната информация. Обаждат ни се тези, за които мислим. Поводи ще се намерят. Следобед бъдете внимателни в коментарите. Не споделяйте свои и чужди тайни. До утре на обед не предизвиквайте никого с намеци и закачки. Пазете си вещите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Провалят се пътувания, а и проблеми със закона ще изискват корекция в плановете за деня. Родените в третата декада да не правят предварителни уговорки и да не разчитат на странична подкрепа. В последния момент някой ще се отметне от дадената дума и ще ви развали плановете. От обед до утре на обед внимавайте какво обещавате и на кого давате пълномощия.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Добре е да се водят преговори с чужбина, да се уточняват пътувания, делови и финансови отношения. Направете нужните регистрации и заверки, ако ви предстои командировка. С напредването на деня навлизате в кризисен период. Лесно се влиза в разправии по различни въпроси, а счупеното е лош знак. За утре не планирайте нищо важно. Не сте във форма, обстановката се променя.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
От различни страни ще ви атакуват с реклами и информации. Не бързайте с реакцията, истината е някъде по средата. Към обед навлизаме в деня на петела. Някой ще се открои в информационния поток и ще промени доста отношения и намерения. Всичко, което си пожелаете до утре на обед може да се реализира, но после няма да има връщане назад. Дайте си сметка какво наистина ви и нужно.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Събуждате се с откровение за бъдещето и виждате ясно начина за уреждане на проблема, който ви вълнува. Тенденцията е нещата да се подредят така, че всички да останат доволни или поне да се примирят с невъзможното. От обед до утре на обед желанията се сбъдват, намира се решение и се излиза от лични и професионални затруднения. Не споделяйте нищо с чужди хора.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Пътувайте и гостувайте до обед. Следобед Луната навлиза във вашия знак. Предстоят промени изискващи да сте там, където са личните ви интереси. Не се препоръчват командировки, но може да ви се наложат още утре промени и пътувания. Внимавайте какво си пожелавате. Тази вечер сбъдва благите пожелания. Планирайте за утре следобед важните срещи и преговори.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за пътуване, за уреждане на престой или делови връзки с чужбина. Ще получите откровение и поне в една посока работата ви ще се уреди. Следобед навлизаме в деня на вербалната магия. Който не може да работи със словото да не си определя важни срещи до утре на обед. В този период печелят хората на риториката и тези, които разполагат с нужната информация в точния момент.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ако може да си го позволите поспете до обед. Така ще избегнете проблемите тази сутрин, в която нищо няма да върви по план. Забравяте или губите нещо, роднините ви затрудняват по всякакъв начин. Не влизайте в конфликти и не водете преговори до утре на обед. Ще бъдете провокирани да споделяте свои и чужди тайни. Затваряйте си устата, за да си нямате наприятности с близките и децата.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Пътувайте до обед, водете разговори с чужбина, посетете тези, с които смятате да вървите напред и направете предложение пред свидетели. Следобед навлизаме в дена на петела. Препоръката е да не говорите много, да не давате гласност на свои и чужди тайни до утре на обед. Счупеното е лош знак. Не се опитвайте да градите щастието си на гърба на чуждото нещастие.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
12 Септември 2021 година