Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Диригент разведе млада майка на две деца

Видяна: 24560 пъти

Популярният не само сред меломаните, но основно сред дамите, диригент Максим Ешкенази развежда млада жена, която е майка на две деца. Новата любима на музиканта вече е в очакване на трето бебе, стана ясно преди дни. Неговият баща не е законният й съпруг, а самият Максим.
Младата дама, която се радва на ласките на любимия диригент на българките, е 32-годишна икономистка, научи „Уикенд”. Тези дни двойката бе изловена да се разхожда из софийските улици. Максим Ешкенази държеше за ръка видимо бременната жена, без да се крие от любопитните погледи на хората наоколо. Оказва се, че бъдещата майка има още две деца вкъщи, само че те са от друг мъж. И двете са момчета, като едното е едва на 3 години, а баткото все още не е навършил десет. По-голямото момче тренира джудо.
Съдейки по външния вид на бащата на децата, чиито снимки могат да се открият в социалните мрежи, той е доста по-млад от Максим Ешкенази и има фигура на професионален спортист.
Новата половинка на диригента, изглежда, също спортува активно, но в същото време си пада и по класическата музика. Как се е запознала и сближила с диригента, засега не е известно. Но се говори, че много бързо след като е завъртяла аферата си с него, е успяла да забременее. Според слуховете, бебето, което е на път, не е било планирано, а по-скоро е плод на неволен гаф в леглото. Но въпреки това Максим решил да поеме отговорност към него и майка му.
Диригентът не крие връзката си със симпатичната дама, която е с цели 14 години по-млада от него. Тя пък от своя страна е прекратила връзката си с бащата на двамата си синове. /хотарена

Публикувана на
11 Септември 2021 година