Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква през следващите седем дни

Видяна: 12200 пъти

Овен 21 март – 20 април
Пътувайте през уикенда, организирайте приятелски и делови срещи, подновете важни контакти. На 11-и дистанциите се стопяват, приятелските отношения прерастват лесно в любовни и това, което е пречело вече помага в деловите и лични връзки. На 12-и решението вече е узряло, остава да го споделите с тези, които ще бъдат засегнати от него. Каквото обещаете ще трябва да изпълните независимо какво ще ви коства. До обед на 13-и оставете другите да се изказват, да разкриват картите си и да обявяват претенциите си. Някой ще се изхвърли, друг ще се изложи и това ще ви даде шанс да овладеете ситуацията. На 14-и навлизате в рисков двудневен период. Ще водите тежки битки с конкуренцията, ще работите извънредно и ще трябва да се съобразявате с някой, който ви дразни. На 15-и нищо не върви по правилата, а и да тръгне ще напълни чужди джобове и ще ви постави в подчинителна позиция. На 16-и до обед трудно напредвате и си намирате мястото, чувствате се ощетени, но след това с един замах ситуацията ще се промени и ще си върнете загубените позиции. На 17-и ще се справите с всеки, който се изпречи на пътя към важна за вас цел.
Телец 21 април – 20 май
На 11-12-и ви очакват грижи и разочарования. Луна и Венера ви гледат в опозиция от Скорпиона, а планетите във Водолей наливат масло в огъня на разгарящите се страсти. 11-и е ден на изневери, на несъгласувани действия и желание да се изпитат удоволствия чрез сетивата, без да се мисли за последствията в бъдеще. На 12-и до обед проблемите са повече. Спазвайте закона и предписанията, иначе ще се окажете в капан. На 13-и ще се стопят дистанциите и ще се решат старите проблеми. Преговаряйте с роднини по спорни имотни и наследствени дела. Навлизате в силен и успешен тридневен период. На 14-и не водете преговори. В момента не се знае кой с какви мисли и интереси върви към вас. На 15-и може да получите работата, която ви е обещана, дори и друг да претендира или да се е подготвил за нея повече от вас. Здраво захапвате кокала. Доминирате почти до края на работното време на 16-и, но вечерта навлизате в рисков период и слабостите ви ще се използват срещу вас. Доверете са само на проверени хора. На 17-и. Луна и Сатурн са в конфликт с Уран от вашия знак и с Венера от Скорпион. Вървите към изневери и предателства.
Близнаци 21 май – 21 юни
11-и е ден за срещи и подновяване на контакти. Пътувайте, съчетайте полезното с приятното и направете нужните уговорки. Имате шанс да блеснете и пред публика. На 12-и едно ново познанство ще донесе и нова работа. До вечерта отговорностите ви нарастват. Навлизате в труден период, изискващ стопяване на дистанциите с роднини, за да се уредят имотни и наследствени отношения. 13-и е ден на изкушения. Както и да постъпите ще сбъркате и ще засегнете нечии интереси. Не се изказвайте неподготвени на работното място. Въздържайте се от спорове на 14-и. Не си превишавайте правата и пълномощията. На 15-и много хора ще направят грешен и прибързан ход, поради неточните информации, които получават. Контролирайте емоциите, постарайте се да получите данни от няколко източника и да ги сравните. 16-и е добър ден за подписване на нови договори, за преговори, за големи покупки и вложения. Осигурете си стабилна база за бъдещите начинания. На 17-и доминирате над хора с принизени изисквания и ниско самочувствие. Споровете ще се решават във ваша полза. Бъдете близо до тези, с които ви свързва миналото или перспективата за съвместен живот и работа в бъдеще.
Рак 22 юни – 21 юли
Очертава се чудесен уикенд с пътувания и запомнящи се срещи, които ще променят работата и живота ви в бъдеще. Разстоянията нямат значение. 11-и е вдъхновен и любовен ден. Очертават се пътувания и приятни срещи, възможности за нови запознанства и предложения, които ще ви вдигнат самочувствието. На 12-и следобед бъдете внимателни в коментарите. Не споделяйте свои и чужди тайни. Пазете си вещите. Каквото си пожелаете още със ставането на 13-и ще се сбъдне. До обед получавате новини и информации, които ще помогнат да избегнете проблемите и грешния избор. На 14-и се концентрирайте над най-важното и до обед го уредете. Направете някому изгодно предложение и се обадете първи на тези, с които отношенията ви малко са охладнели. 15-и е проблемен и рисков ден. Очертават се сблъсъци на интереси и затруднения на всяка крачка. Въоръжете се с търпение и се постарайте да не излизате от зоната си на комфорт. На 16-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или тръгнете в дадена посока, продължете и ще се радвате на успех и разбиране. 17-и ви дава възможност да изкачите личен връх.
Лъв 22 юли - 22 август
През уикенда сте под властта на тежък планетен кръст. Очертават се проблеми във връзките и конфликти на всяка крачка. Ще трябва да направите болезнен избор. 13-14-и са дни на преговори и промени в курса, като в първия от двата дни ще извлечете максимални ползи от проведените срещи и разговори. На 15-и е необходима активна самозащита от агресивността наоколо. Не бива да се действа емоционално и да се провокират хората, с които ще се окажете в един екип. Придържайте се към добре познатото старо във връзките. Уговореното днес утре ще се коригира. На 16-и може да постигнете максимума в условията, в които се намирате. Действайте активно, с натиск и без заобикалки. Може да завладеете нова база и терен, да уредите имотни отношения и да финализирате сделки. Вечерта навлизате в рисков двудневен период. Очертават се пречки на всяка крачка. На 17-и ви въздейства кръст на планетни сили. Намирате се между чука и наковалнята. Ще ви изнудват и притискат чуждите, а и близките ще ви извиват ръцете с претенции, които трудно ще удовлетворите. Конкуренцията може да ви спретне компромат. Ден на болезнени истини, които удрят право в сърцето.
Дева 23 август – 22 септември
11-12-и са дни изпълнени с любов и вдъхновение, но още вечерта в неделя колелото се завърта, изпадате в лична и професионална безтегловност. На 13-и газите в мътна вода, трудно преценявате ситуацията и правите грешни ходове. Нужен ви е страничен поглед.
На 14-и до обед мислите едно, а става друго. Трудно ще намерите подкрепа. 15-и е ден на заземяване. Всичко ще се нареди според вашите правила и очаквания. Ще спечелите овациите, ще се радвате на разбиране и внимание и ще намерите правилния изход от всяка затруднителна ситуация. За родените в третата декада 16-и осигурява твърда основа за преговори, за съвместни действия и работа независимо от променените изисквания и условия на средата. Включете в действие всички налични резерви и не се отказвайте от битката. На 17-и не бива да се проявява колебание и да се показва несигурност в действията и в личната позиция. Хората с комплекси ще останат на заден план, ще бъдат изтикани от хранилката и дори да притежават качества ще бъдат засенчени от напористите и безскрупулните в играта. За вас този ден предлага тест на възможностите ви за справяне в тежка и кризисна ситуация.
Везни 23 септември – 22 октомври
11-и е ден за пътувания, важни срещи и разговори. В неделя важното свършете до обед. 13-и идва с разместване на програмата, което ще ви улесни за едно и ще ви затрудни за друго. Препоръчително е да започвате само такива начинания, които ще приключите по най-бързия начин. Стартираните до обед дълготрайни проекти ще зациклят във времето, ще се нуждаят от корекции и допълнително финансиране, и няма да донесат очакваните ползи и придобивки. На 14-и обърнете внимание на здравето. С напредването на деня ще се появи проблем, който ще ви затруднява до 16-и на обед. На 15-и, с навлизането на Марс във вашия знак, в живота ви ще се появи неприятен дразнител, който ще ви въздейства до 30 октомври. Връзките ви с партньори ще се развиват на агресивно и ултимативно ниво. Някой ще се раздели с досегашния си начин на работа и живот. На 16-и може да намерите нови източници на сила и ресурси. Ако се чувствате притеснени в работата и деловите връзки, потърсете допълнителна заетост или вариант, който да ви подкрепи материално. На 17-и може да изкачите връх в кариерата и да сключете изгоден договор. Край с компромисите и изчакването.
Скорпион 23 октомври - 22 ноември
11-и е ден на изпитание за връзките между деца и родители. Оставете любовта да ви води. В неделя някой заминава, а друг прибързано се връща. 13-и е ден на феникса. Възраждат се стари връзки. Може да подновите и преподпишете договори при по-добри условия. На 14-и печелят съвместните усилия в любовта и деловите връзки, стига да не смесвате едното с другото. Време е за уточняване на отношения, за подписване на нови договори и привличане на симпатизанти. 15-и е рисков ден, особено за нови инициативи. Не се съгласявайте с предложените оферти, ако усещате нещо нередно, недоизказано и недоизкусурено. На 16-и действайте бързо и разпоредително. Добре е за съвместни инициативи и за сключване на партньорски договори. Навлизате в неблагоприятен и губещ период. На 17-и Сатурн и Луна от Водолей са в конфликт с Венера от вашия знак. Нерешените и неглижирани проблеми стават хронични, отношенията с деца и родители отново навлизат в конфликтен период, а и здравето ви е нестабилно. Време е да се поставят условия и да се реши от раз създалата се ситуация. Родените в първата декада да внимават при пътуване. Не искайте много.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
11-и е ден за любов, но някой ще мине първо през раздяла. На 12-и Луната навлиза в Стрелец и в следващите два дни образува конфликтни аспекти с планетите в Риби и Дева. Старайте се да не провокирате околните с излишни забележки и критика. На 13-и не сте склонни да се съобразявате с мнението на околните и излишно напрягате ситуацията. 14-и е благоприятен за подновяване на делови и приятелски връзки и за изглаждане на недоразуменията. Коригирайте старите грешки, обединете силите на семейството. От 15-и Марс вече ви облъчва в хармоничен аспект. Ставате с една идея по-разпоредителни и не позволявате намеси. Не започвайте дълготрайни проекти. 16-и се свързва с източника на сила, ресурси и придобивки. Добре е да се подписват нови договори или допълнителни клаузи към старите. Може да се окажете с две дини под една мишница след поетите ангажименти, но бъдете сигурни, че ще се справите. В този ден не се отказва работа, с която ще си подсигурите гърба. Ако искате да минете безпроблемно на 17-и, съобразете се с нуждите и исканията на близките. Ако отмените някого в задълженията му, това ще изиграе важна роля в бъдещите ви отношения.
Козирог 22 декември – 20 януари
11-и отваря пред вас нови посоки за работа и учене тук или в чужбина, а важното за 12-и уредете до обед. На 13-и си връщате загубени позиции. В този ден вие печелите и сте на ход. 14-и е пречистващ и утвърждаващ. Към обед Луната навлиза в Козирог и в следващите дни сключва перфектни аспекти с Уран и Слънце от другите два земни знака. В този ден наистина за вас започва заземяване, устройване на по-добро място, при по-добри условия и заплащане. Приемайте предложения. На 15-и владеете положението и поставяте другите на мястото им. Не си превишавайте правата и във всеки момент търсете начин да се подсигурите. Контролирайте емоциите. На 16-и действайте активно, започнете ремонти и преустройства, намерете майстори и набавете материали. Ден на базовите проекти, на дейностите, които ще се окажат постамент за бъдещета ви работа или любовна връзка. Родените в третата декада са в най-благоприятна позиция за сключване на договори и приемане на поръчки. Вечерта е натоварена със семейни проблеми. 17-и е зареден с агресия и с неочаквани проблеми. Изнервяте се и губите самообладание. В този ден няма прошка за хората без самочувствие.
Водолей 21 януари – 19 февруари
11-12-и са рискови и проблемни в чувствата. Вървите към изневери и разбирате за такива. Луна, Венера и Уран ви действат в нехармонични аспекти. 13-14-и носят пътувания и промени. Изправени сте пред нови избори в работата и в личните връзки. Не оставайте друг да взима решенията вместо вас. На 15-и нищо важно да не се предприема. Контролирайте емоциите, защото после няма да има връщане назад. Това, което няма да ви отмине вече ви принадлежи и е станало част от личната ви програма. Налага се да осмислите новото положение, в което вече ще ставате родители или баба и дядо. Не започвайте нова работа, ако старата ви предлага сигурност. На 16-и станете рано и действайте активно в посока на ремонти, преместване и пътуване. Ден за оглед на терени и имоти, на които може да се установите или да започнете нов бизнес. Пресмятат се шансове, наличности и разходи за ученика. Не си позволявайте да рушите без перспектива за градеж след това. На 17-и Луната от Водолей е в съвпад със Сатурн и в конфликт с Уран от Телец. Проблемите ви ще са на тема пари и техните липси. Не се ядосвайте, утре може да получите спонсорска подкрепа.
Риби 20 февруари – 20 март
През уикенда Луна и Венера от Скорпион ви зареждат емоционално. Влизате в режим на възстановяване на връзките и здравето. 13-и е тежък и затрудняващ, очертават се конфликти с колеги и близки. Водете преговори опитайте да привлечете спонсори. Днес може да се намери или направи лек за тежка болест. Не отклонявайте пътувания и командировки. Нужен ви е поглед отстрани в създалата се ситуация. Още със ставането на 14-и се концентрирайте и изхвърлете от съзнанието си негативните мисли. До вечерта ще получите чаканите отговори, ще разчистите пътя и може да привлечете нови съюзници. На 15-и ще има усмивки и сълзи. Не си позволявайте пикове в емоционалното състояние. Не критикувайте никого и не мислете, че само вие сте прави. 16-и е ден на фонтана, символ на преливащата енергия, която дава възможност да извоюваме личната си самостоятелност при всякакви ситуации. Ще давате и ще получавате подкрепа, а тя ще помага да се образуват новите съюзи. Зареждате се с енергия и правите силен ход. На 17-и Луна и Сатурн в конфликт с Венера действат потискащо на чувствената ви природа. Трудно ще се освободите от ограничаващите фактори в живота си. /монитор

Публикувана на
11 Септември 2021 година