Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише тази събота

Видяна: 19703 пъти

Овен
Днес дистанциите се стопяват, приятелските отношения прерастват лесно в любовни и това, което е пречело вече помага в деловите и лични връзки. Уредете си срещи, пътувайте, посетете тези, с които смятате да работите и живеете заедно. Препоръчват се и контакти с чужбина. До утре на обед може да се решите на гостуване или да разберете, че ви идват чакани гости.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Ден на изневери, на несъгласувани действия и желание да се изпитат удоволствия чрез сетивата, без да се мисли за последствията в бъдеще. Не се ограничавайте в храната до обед. Останете сред свои или в тесен приятелски кръг. Не посягайте към чуждото в личен и емоционален план. Бъдете лоялни към тези, които са далече от вас. Вечерта носи откровение за връзките, някои се прекратяват.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Срещите ви до обед ще са с важно значение за бъдещите ви делови и творчески планове. Пътувайте, съчетайте полезното с приятното и направете нужните уговорки. Имате шанс да блеснете и пред публика. До утре на обед се препоръчват контакти с чужбина, които ще пренаредят пъзела на професионалните ви и лични ангажименти и може да ви осигурят нова работа.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Вдъхновен и любовен ден. Луна и Венера ви стимулират емоционално от Скорпиона. Очертават се пътувания и приятни срещи, възможности за нови запознанства и предложения, които ще ви вдигнат самочувствието. Насочете се към светски мероприятия, посетете пазари, панаири и изложби, рекламирайте се и подновете стари контакти. Не се ограничавайте в храната и в общуванията.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Денят носи проблеми във връзките, тенденция към изневери и неприятни разкрития. Може да се окажете неочаквани длъжници на много хора. Един има претенции към работата, друг към свободното ви време и чувствата. Разкъсват ви противоречия с кого да бъдете и с кого да прекратите връзката. Отношенията ще зациклят, ще са наложи да правите тежки компромиси. Здравето е нестабилно.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Луна и Венера ви облъчват в хармоничен емоционален аспект от знака на Скорпиона. Ден на тайни и явни срещи, на запознанства и изневери. Влизате в различни партньорски сюжети и си позволявате повече екстри. Ще изживеете нещо, за което дълго ще си спомняте. Пътувайте, не се ограничавайте в контактите, веднъж се живее. И децата се опитват да се измъкнат от контрола ви.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден за уточняване на отношения, за делови и приятелски срещи. Луна и Венера покровителстват социалните ви контакти и публичните изяви. Не се отказвайте от нищо, което ви се предложи. Бъдете настойчиви и не губете важни за бъдещето ви връзки. Не е време за недоволство. Приемайте нещата такива каквито са и простете на близките, които по някакъв начин ви затрудняват и ощетяват.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес Сатурн в ролята на Кронос-строгият родител е в конфликт с Луна и Венера. Родителите се опитват да налагат мерки и правила, които децата трудно ще приемат. Ярко изпъква пропастта между поколенията. Изискванията и нуждите са различни, ще има обиди, конфликти и сълзи. Нужна е мъдрост, прозорливост, взаимни отстъпки и много обич, за преодоляване на проблеми и различия.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Луна и Венера ви облъчват по съседски с хармонични аспекти и настроения за любов. Вървите към изневери и обяснения, които може да засегнат неприятно третият в отношенията. Днес градим щастието си върху нечии проблеми и болки, но утре ситуацията може да се преобърне. Не правете това, което не искате да ви направят и да ви се случи. Наблегнете на връзките с чужбина.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за делови и приятелски срещи. Някой може да срещне любовта и тя да промени решенията му относно заминаване и преместване. Старайте се да не повтаряте стари грешки и да не бъдете лековерни. Прекарайте си добре, но без да правите тежки компромиси. Ден на честната политика. Кажете какви точно са намеренията ви и изисквайте същото от тези, с които разговаряте.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес търсите мястото си, склонни сте на компромиси, изневери и действия, които сте си забранили в желанието да бъдете на места, където не всеки е канен и приет. Може да бъдете ощетени не само в чувствата, но и материално. Ще си плащате за екстрите, които друг ще получава безплатно. Съветът е да не отстъпвате от позициите си и да не повтаряте старите грешки.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Родените в първата декада може да срещнат новата си любов или да направят предложение на старата. Връзките се стабилизират, казват се и се правят неща, които отдавна очакваме един от друг. Не протакайте, признайте чувства и намерения и продължете заедно напред. Ден за пътувания и срещи, за посещение на пазари и панаири, за участия в конкурси и за хубаво похапване.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
11 Септември 2021 година