Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Най-неприятните ви черти, когато сте обвързани

Видяна: 19398 пъти

Всички знаем, че не може да сме само сред цветя и рози, понякога трябва да се сблъскаме и с не толкова приятните черти от характера на половинката си. А кои са те спрямо зодията му – ще разберете в текста:
Овен
Овните са лидери и обичат да контролират, във връзка не се променят и собствените им желания остават на първо място. Ако имате връзка с Овен, трябва да свикнете с егоизма им, защото те няма да отстъпят.
Телец
Телците винаги са „с рогата напред“ и не може да победите в спор с тях, те просто ще държат на своето докрай дори и да не са прави. Нито ще чуете да ви се извиняват. Трябва да имате това предвид, ако сте решили да започвате връзка с представител на зодията.
Близнаци
Дори няма да усетите кога вие сте станал виновникът в дадена ситуация, а Близнаците ще направят така, че и да си признаете. Те са много добри манипулатори и така ще ви завъртят с приказките си, та свят ще ви се вие.
Рак
Всички сме запознати с емоционалността на Раците и именно поради тази причина те могат да ги използват срещу вас. Умеят да си играят с чувствата на хората като се правят на жертви.
Лъв
Лъвовете са най-ярките представители на нарцисизмът. Те няма и да чуят за желанията ви, техните са на първо място и всички трябва да се съобразяват с това.
Дева
Девите са педантични и обичат всичко да е изрядно. Перфекционисти и критици, ако нещо не им допада – ще ви го натякват, докато не се поправите. А понякога дори могат да накърнят достойнството ви поради същата причина.
Везни
Може да ги наречем интриганти – обичат да насъскват хората един срещу друг, докато не бъдат включени самите те. А дойде ли ред да бъдат намесени в конфликт – бягат и се изпокриват, докато нещата не утихнат.
Скорпион
Скорпионите имат своите принципи и очаквания както от приятелите, така и от половинката си. Те са предани и честни, също така пазят всички тайни. Очакват същото и от другите, но тъй като са били разочаровани, не им е лесно да се доверят отново. Най-трудно ще спечелите скорпионското доверие.
Стрелец
Състезателни личности, постоянно се надпреварват дори с половинката си. Внимавайте, ако играете някоя игра с тях – при загуба Стрелците могат сериозно да ви се насърдят. Това ще доведе до излишни конфликтни ситуации, затова го имайте предвид. Обикновено те мислят, че са по-добрите и по-хубавите във връзката.
Козирог
Те искат да извличат полза от всяка ситуация, а това не изключва и половинките им. Ако има какво да вземат от вас – повярвайте, ще го направят.
Водолей
Водолеите са по-студени и не обичат романтичните неща. Ако сте във връзка с представител на този знак – не се притеснявайте, те просто не изразяват емоциите си, дори и да са лудо влюбени.
Риби
Те се привързват изключително лесно и понякога дори става задушаващо за човека отсреща. Търсят постоянно внимание и одобрение.
/Actualno.com

Публикувана на
10 Септември 2021 година