Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво е пиянството на всяка зодия

Видяна: 10187 пъти

Нека видим какво е пиянството на всеки знак от зодиака. Сравнете написаното тук с вашето държание или с това на близките ви:
Овен
Овните по принцип се държат по-студено и сдържано, но пийнат ли малко повече – забравете за сърцето от камък. Те са готови да се захванат с всяка щура идея и остават до края на купона, за да правят нови и нови лудории. Определено стават нови хора.
Телец
Под влиянието на алкохола Телците стават още по-заредени с енергия и готови да купонясват до ранни зори. Те не спират да пеят и танцуват, освен в моментите, в които хапват по нещо за презареждане на силите. Едни от най-веселите на купона са, пиянството им определено не е лошо.
Близнаци
Близнаците не са от най-големите почитатели на алкохола и не прекаляват с консумацията му, а може би и по-добре, защото в случай, че решат да пийнат повечко – те стават доста конфликтни и се забъркват в редица неприятности, като развалят вечерта и на приятелите си. Така че, Близнаци, не прекалявайте с алкохола.
Рак
Като една от най-емоционалните зодии, Раците дори и пияни не пропускат да излеят чувствата си – те стават поети, романтици, правят сълзливи признания. Не могат да удържат емоциите си и ако попаднете в тяхното обкръжение, докато са пияни – подгответе се с търпение. Освен това, обичат да похапват повече от необходимото в нетрезво състояние.
Лъв
Тъй като Лъвовете по природа искат да са в центъра на вниманието, не пропускат този момент и когато са пияни. Правят всякакви щуротии, танцуват енергично, пеят само за да привлекат вниманието на колкото се може повече публика. Освен това, обичат да философстват по най-различни теми, точно като по филмите – когато са пияни, Лъвовете могат да ви разкрият световни тайни и какъв е смисълът на живота.
Дева
Под действието на алкохол, Девите стават изключително приказливи и отворени за нови запознанства и разговори. Ако прекалят с чашките, знайте, че ви очаква един много интересен и дълъг разговор – те могат несъзнателно да ви разкрият доста от своите тайни, а защо не и някоя скорошна клюка.
Везни
Везните действат рязко, когато се напият. Те са царете на купона, запознават се с нови хора, измислят всякакви забавления и не се предават до последно. Започват да флиртуват малко повече от нужното, което води до доста срам на следващия ден. Но важното е, че благодарение на тях купонът е чудесен и без проблеми.
Скорпион
Скорпионите забравят за гордостта и егото си, когато се напият. Те са склонни да позвънят на бившия си и дори да си уговорят среща. Така че, препоръчваме на приятелите им просто да скрият телефона им, за да не си навличат неприятности и нови негативни емоции.
Стрелец
Под влиянието на алкохола Стрелците стават атракцията на купона – и то не с какво да е, а с интересните си танци. Те не са особено добри, но пък привличат вниманието и създават една забавна обстановка. Е, на другия ден може и да ви е срам, Стрелци, но поне сте се забавлявали.
Козирог
Козирогът сваля сериозната маска и става същинско ангелче, когато пийне малко повече. Те стават много гушливи и любвеобилни, определено не създават проблеми, а точно обратното.
Водолей
Водолеите не отстъпват по нищо пред Везните. Когато прекалят с алкохола, те стават истинските царе на купона, готови са да направят какви ли не лудории, като изобщо не се замислят за безопасността си. Не е изключено обаче и да се забъркат в неприятности и конфликтни ситуации.
Риби
Рибите може би са най-кротки, когато са пийнали, защото след няколко чашки те напускат партито и отиват да спят. Алкохолът им действа приспивно в големи количества. /Actualno.com

Публикувана на
10 Септември 2021 година