Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще имат късмет днес

Видяна: 17690 пъти

Овен
Днес Луна и Венера се срещат в първите градуси на Скорпиона. Трудно ще избягате от една случайна среща и връзка, която ще ви обърка плановете. Младите не слушат старите и са неуправляеми в чувствата. Ден на подадените ръце и завладяното сърце. Всяка среща е от значение и може да ви ожени или разведе. Може да се запознаете с някого при екстремни обстоятелства.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес Луна и Венера навлизат в знака на опозицията ви Скорпиона. Родените в първата декада ще бъдат подложени на емоционални и любовни изкушения. Порасналите деца няма да се разберат с родителите и ще ги изненадат с рисков ход. Вървите и към изневери, които ще ви създадат повече проблеми отколкото предполагате. Отделете внимание на храната, днес не се пълнее.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Ден на представителни срещи, на успешни преговори и сключване на съглашателства. Бъдете пределно честни в отношенията. Днес не всичко е игра, но някой ще влезе в успешни роли и ще направи пробив в нужната среда. Ако защитите нечий интерес и вашият гръб ще бъде защитен. Доверете се на инстинктите и няма да сбъркате. Хапнете си на воля, днес не се пълнее.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Навлизащата в Скорпион Венера вече ви облъчва хармонично. Време е за важни срещи, за делови и лични разговори, за любовно предложение което ще прерасне в делово или обратното. Протегнете ръка и ще получите повече отколкото очаквате. Ситуацията коренно се променя във ваша полза и интерес. До неделя на обед вие определяте правилата на играта, избирате играчите и мястото.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Родените в първите дни на зодията днес са под двойния обстрел на Луна и Венера. Трудно ще издържите на едно любовно изкушение, ще се решите на пътуване или на срещи, на които може да ви спретнат компромат. Бъдете внимателни със здравето. Денят провокира участия в купони и светски мероприятия. Контролирайте положението във всеки момент. Обърнете внимание на храната.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Един от силните ви и пробивни дни за месеца. Лесно ще намерите спонсор, ще ви подадат ръка и може да се включите в перспективни дейности. Лагерите в обществото се оформят. Изберете към кого и какво да се насочите. Ако защитите нечий интерес и политика и вашите интереси ще бъдат защитени, а проектите ви одобрени. Ден, в който не се пълнее независимо какво и колко ще изядеш.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Ден за публични участия, за приятелски срещи и визити, за посещение на панаири и изложения. Включете се в конкурси, направете си реклама и се опитайте да влезете в нова бизнес среда. Ден за запознанства, за обща работа, за целенасочени усилия в посока на личната ви амбиция. И не забравяйте, че в този ден колкото и да изядете няма да напълнеете, хапнете си сладко и по много.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Луна и Венера вече са във вашия знак. Ден на любовни авантюри, на представителни срещи, на участия в артистични и светски мероприятия и творчески изяви. Ще ви харесат, ще получите висока оценка и одобрение на конкурси. Ще блестите и на модния подиум. Създавате полезни нови връзки, където и да се появите. Отделете повече внимание на храната, днес не се пълнее.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден за представителни срещи и сключване на нови договори. Като за финал може да имате и любовно обяснение. Луна и Венера се целуват в нощното небе. Отделете време за себе си, за личните си и приятелски връзки. Ден за първа среща. И на втората чакайте предложение или направете такова. Днес не се пълнее, не е ден за диети. Храната изцяло се превръща в енергия.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Предприетото ще носи късмет и ползи. Ще се радвате на приятни мигове, на успешни контакти и изгодни предложения. И в любовта няма да останете на сухо. Днес Луна и Венера ви облъчват в хармоничен аспект от сладострастника Скорпион. Слагате край на едно изчакване или ограничение в чувствата. Разпуснете в приятна компания и забравете за диетите. Днес не се пълнее.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Луна и Венера навлизат в нехармоничния ви Скорпион. Вървите към изневери и ситуации, в които ще разберете за такива. Може да срещнете кармичната си любов при тежки обстоятелства. Влизате в битки за защита на личните си чувства и интереси. Родените в първата декада ще се почувстват ощетени и предадени от родители и деца. Не планирайте пътувания и срещи тази вечер.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Един от най-силните ви и успешни дни. Сега е момента да се срещнете с потенциални клиенти и работодатели, да подпишете нови договори, да обедините сили и ресурси в една взаимно изгодна дейност. Защитете някого и ще бъдете защитени. Време е да създадете непробиваема стена срещу конкуренцията. Не се ограничавайте в храната. Днес не се пълнее, хапнете си сладко.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве. *монитор

Публикувана на
10 Септември 2021 година