Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои зодии обичат да харчат

Видяна: 23485 пъти

Вижте кои са тези зодии, които нямат никакъв контрол над ръцете си, когато в тях има пари и кредитни карти.
Риби
Наивни и лековерни, рибите дори няма да ги похарчат за себе си - те с отворено сърце ще дадат пари на всеки, който им поиска, без да се замислят дали ще си ги получат отново.
Лъв
Те обожават да бъдат забелязвани, а един от най-сигурните начини е да са пищни и отрупани с нови и лъскави неща. Също така обичат да отрупват и любимите си хора с неща, което е също сигурен начин, че ще им обърнат внимание.
Близнаци
Те нямат проблем нито с това колко харчат, нито и какво говорят хората за тях и техните широки пръсти, защото винаги го правят с широко сърце и с удоволствие.
Водолей
За водолеите всеки похарчен лев е вид инвестиция, въпреки че в очите на хората това много често не изглежда по този начин. На тях обаче въобще не им пука, защото те са безкрайно целенасочени и концентрирани в това да вкарат пари в нещо, в което виждат смисъл.
Стрелец
Те обичат да се забавляват и да се чувстват добре в кожата си, което ги предразполага да разширяват пръстите си за всяко нещо, което им носи удоволствие.
Овен
Те са страшно импулсивни и емоционални в решенията, които взимат и макар да съжаляват после за тях, разбира се връщане назад няма, а парите вече са отдавна похарчени.
/Actualno.com

Публикувана на
09 Септември 2021 година