Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какви ще са изненадите този четвъртък

Видяна: 21411 пъти

Овен
Неблагоприятен ден за работа в екип и за предприемане на колективни дейстивя в една или в друга посока. Родените около 5-12 април е добре да действат самостоятелно, независимо екстрите, които им предлага някой при решение за съвместна работа. Не влизайте в коалиции и сдружения. Ще загубите личната си индивидуалност и ако решите да работите в съдружие под нечия шапка.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на фатално привличане не само в любовта, но и в деловите отношения. Не разширявайте кръга от познанства и странични връзки. Концентрирайте се над личната си работа, професионална заетост и отговорност. Всичко важно вършете сами. Не е ден за първа среща и за подписване на съвместни договори. Постарайте се да запазите личната си самостоятелност и няма да делите печалбата.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес е важно да сте двама в люлката на живота и да не допускате други хора в работата и в личните си отношения. Третият е излишен и вреди повече отколкото предполагаме. Излезте от омагьосания кръг на неравностойните връзки. Луна и Венера от хармоничните ви Везни ви облъчват с любовна енергия. Трудно ще издържите на изкушенията. Стойте далече от неравностойните връзки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на фатално привличане, на неравностойни, вредни и губещи връзки и запознанства. Вкарвате си автогол с предложенията и признанията, които се каните да направите. Не си определяйте първа среща, а и на втората не правете предложение. Тази вечер в най-рискова любовна позиция са родените в края на зодията. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Везните.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Не приемайте нови членове в отбора или в работата, която движите, независимо, че трудно се справяте и са ви нужни свежи сили. Ден на Адам, Ева и Змията. Изкушението действа подмолно, руши стари и перспективни връзки. Може да попаднете под нечие влияние. Цар Лъв не бива да слуша какво му шепнат шутовете зад гърба. Всичко което приемете днес на гола вяра ще ви провали.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Препоръката е да работите самостоятелно, на свой терен и с лични средства. Не допускайте намеси. Ако са ви нужни консултации и съвети, уредете си среща с капацитет в съответната област и проведете разговор на четири очи. Където се допусне и намеси трети играта ще загрубее и работата ще се развали. Не споделяйте свои и чужди тайни. Ден за старт на собствен бизнес.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Още от сутринта ще ви се обаждат с предложения за съвместна работа или действия в нова посока. Това е най-неблагоприятният ден в месеца за работа в екип и за поемане на колективна отговорност. Не се съгласявайте и на колективни трудови договори. Дръжте на своето, изисквайте зачитане на правата и личните ви интереси. Днес общата работа ще бъде срам за майстора.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес някой ще направи опит да се „присламчи” към създаденото от вас, към работата и печелившия ви бизнес. Ограничете контактите, не позволявайте намеси в делата и в личния ви избор. Ден на фатално привличане и в любовта. Тази вечер Луна и Венера ще светят заедно в нощното небе готвейки се да налязат в знака на Скорпиона. Вървите към изневери, които ще ви излязат солено.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Независимо екстрите и изгодните предложения днес не се препоръчват участия в колетивни инициативи. Губите индивидуалността си и някой може да използва труда ви за лична облага. Ако работите самостоятелно ще ви е по-леко и повече пари ще изкарвате. Не се страхувайте да вземете еднолично решение. Отървете се от старите зависимости и прокарвайте личните си идеи.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Не участвайте в колективни дейности. Ще се натоварите с допълнителна работа поради нечия некадърност или отсъствието на шефовете. Очертават се конфликти и спънки на всяка крачка и опити за детрониране от сигурна позиция. Конкуренцията е безмилостна. Не влизайте в съглашателства, стойте далече от начинания с размита отговорност и липса на средства.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Не допускайте хора-прилепала да се прикрепят към дейността и работните ви проекти. Днес е противопоказно да се работи съвместно. Вие ще плащате режийните, а печалбата ще се дели поравно. Всичко, което свършите сами, с лични средства и на собствен терен ще ви донесе ползи, пари и придобивки, ще ви направи по-силни и ще привлече в бъдеще качествени партньори.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на фатално привличане, особено в любовта. По един или друг начин си вкарвате Троянски кон в живота или в работата. Не се обвързвайте с никого и за нищо. Не е добре да се сключват колективни трудови договори. Прочетете дребния шрифт на това, което ви дават за подпис. Тенденцията е да ви бъде прехвърлена чужда работа, дълг, грижа или отговорност. Внимавайте.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
09 Септември 2021 година