Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме тази сряда

Видяна: 20618 пъти

Овен
Днес не може да си позволите изчакване и пасивност, но и прекалената активност без покритие е лош вариант. Време е за старт на нова фирмена дейност, за отваряне на нови търговски обекти, галерии и панаири. И независимо кризата, опитайте днес да прережете лентата пред проектите и инициативите, с които смятате да си изкарвате хляба в бъдеще. Пасивността ще ви разболее.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят е благоприятен за старт на нови проекти и инициативи. Започнете странична дейност или разширете и обновете досегашната. Този ден дава възможност да се подсигурите финансово за бъдещето с някаква допълнителна заетост. Не отказвайте предложения, заявете участие в конкурси и подновете делови отношения, които са ви носили печалби и ползи в миналото.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Активизирайте се максимално, сключете нови договори, стартирайте нов бизнес или разширете стария. Вадете разрешителни и патенти, платете такси. Не се отказвайте от нищо, което съдбата ви предложи. Днес и утре е добре за публични изяви, които ще са и реклама за дейността или кариерата ви. Постарайте се да изглеждате на ниво.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес и утре Луна и Меркурий от Везни и Плутон от Козирог образуват кармичен кръст с рожденото ви Слънце. Някой може да се опита да ви отнеме предимства, да се настани на вашето място или да ползва терена, който вие сте облагородили и използвали до момента. Време е да се преборите и за дялово участие във фирмата или в печалбата, която реализирате съвместно с някой друг.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Време е за вашия лъвски скок. Дано правилно сте преценили ситуацията и успеете да действате в точния момент. Не оставайте пасивни, ако не искате друг да вземе определеното за вас. Натоварете се физически, прегледайте техниката, с която ще работите и дайте колата на сервиз, ако нещо не е в ред. Погрижете се за всичко, което в последствие ще ви улеснява и ще се грижи за личните ви удобства.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
В този ден във въздуха витае агресия, търсят се изкупителни жертви. Настройте се на самозащита, ако не искате да бъдете в числото на тези, които ще вършат чуждата работа, ще поемат чуждите отговорности и провали, а за победите друг ще се пъчи и удря в гърдите с направеното от вас. Натоварете се повече във фитнеса вместо с разговори, които ще ви докарат загуби и болки.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Луната навлиза във Везни и до вечерта среща Меркурий. Стимулират се бизнес инициативите. Ще привлечете публика и нови клиенти. Сега е момента да отворите новото си заведение. Направете промоции и стартирайте нов бизнес. Рекламирайте се по всички възможни начини. Включете близки и съседи и дейността ви ще потръгне. Който изчаква и се колебае в този ден ще остане на опашката.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ден за рекламна дейност, за привличане на нова клиентела и откриване на нови търговски обекти. Съвпадът на Луна и Меркурий е творчески аспект. Напаснете дейността си на кризисните условия. Уредете някои юридически формалности, извадете патенти, подновете разрешителни. Време е да печелите вече само за себе си и семейството. Начини, хора, терени и пари ще се намерят.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Край с изчаквателната политика. Денят изисква концентрация и съгласувани действия. Включете се в колегиалните и приятелски инициативи, започнете ремонти, подновете работен процес и обновете дейността си в съответствие с променените условия и обстоятелства. Внедрете нови дейности и порядки за привличане на различна клиентела. Може да намерите изход и решение на всеки проблем.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Родените в първата декада може да приемат неравностойна работа, която няма да им носи удовлетворение, но пък ще изкарват пари. Ще се наложи временно да оставите нещо свое, за да се грижите за чуждото. Не се изпълвайте с неудовлетворение. Днес правите крачка назад, а в следващите дни да направите две напред. Нужни са компромиси, за да се запазят нужните връзки.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Край с изчаквателната политика. Съвпадът на Меркурий и Луна в знака на Везните е чудесен аспект за старт на нови производства и за рестарт на прекратеното поради една или друга причина в миналото. Ще намерите начин да изкарвате допълнителни пари. Ще се справите с кризата в личен и делови план. И ако на едно място пътят ви се затвори, на друго ще се отвори магистрала.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес във въздуха се усеща агресия. Ако стоиш пасивен, ще те изместят от хранилката и поилката. Съветът е да подновите стари договори и да обновите стопирани производства в синхрон с променените изисквания. Рибата се лови в мътната вода на кризата. Нагодете се на промените, на новите законови разпоредби и на перспективите за успешен бизнес. Търсете нова пазарна ниша.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
08 Септември 2021 година