Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво е важното този вторник

Видяна: 19337 пъти

Овен
След точното новолуние тази нощ Луната започва да нараства. Ще се събудите с усещането за цел и посока, за нещо важно и значимо, което е добре да предприемете. Едно приятно чувство ще ви подскаже вярната и печеливша посока, а неприятните чувства ще сочат това, от което трябва да се откажете и да дистанцирате от живота си. Отворете сърцето и душата си за интуицията.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на устата, няма да си спестите вербалната атака към тези, които ви застават на пътя. Този ден разделя рязко приятелите от враговете и позволява да изкажете личните си претенции. Не се товарете с ангажименти към странични хора. В момента трудно се справяте с личните си задължения. Разходите ви нарастват, а обещаната подкрепа може да ви бъде отказана. Не предприемайте нищо амбициозно.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Ще се събудите с вярното усещане за посока и цел, но до вечерта нищо ново не започвайте, а проучете нещата, за да може в следващите дни да тръгнете в избраната посока. Доверете се на интуитивния си избор, което рядко правите. Яжте само това, което ви е сладко, дори и с риск да обидите домакините. Днес се поставя рязка граница между полезното и вредното в живота и връзките.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес се събуждате с откровение как да се реши важен за вас въпрос. Доверете му се. Съвпадът на вашата управляваща планета Луната с Марс ще провокира емоционални изблици на агресия, ако нещо не става според вашите очаквания, нужди и правила. Дано сте прави в преценката и в реакцията на създалата се ситуация, за да не изтърпите болезнени удари под кръста в следващите два дни.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден на откровение за правилната посока и избор. Проблемът е, че интуицията ви говори едно, а наоколо се говори друго. Много хора ще бъдат объркани в преценката. Доверете се на усета и тръгнете в посоката, която ви привлича. Бъдете избирателни във връзките, избягвайте тези, които усещате, че ви вредят. Но ако сърцето ви насочи към някого последвайте този зов и бъдете заедно.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес се борите с вятърни мелници, заставате на позиция, която подсъзнателно усещате, че е губеща, но ви е трудно да се откажете от поетите ангажименти. Вечерта вървите към скандали и конфликти. Родените в третата декада може да провалят преговори и връзки. Луната е в съвпад с Марс във вашия знак. Аспектът провокира прибързана емоционална и първосигнална агресия.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден за планиране и проучване на всичко, което представлява за вас амбиция, ценност и интерес. Не бързайте да тръгвате с голямата кошница. До вечерта много неща ще се променят, много думи ще се изприказват, но малко работа ще се свърши. Ако усещате, че някъде не ви е мястото, бягайте от там, но ако цялото ви същество се стреми към някого или нещо побързайте, за да не ви изпреварят.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Още се ставането ще почувствате накъде да тръгнете и как е добре да постъпите в една трудна ситуация на избор. Засилват се интуитивните и телепатични връзки. Доверете се на усещанията си и действайте в посоката, която инстинктивно ви привлича. Яжте само това, което ви се дояде. Уредете си среща само с тези, които обичате и усещате, че ви носят късмет и благополучие.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес вървите против себе си, не се вслушвате в гласа на интуицията и лесно влизате в конфликти. Родените в третата декада може да направят прибързан и несъгласуван ход. Увеличавате дистанциите не само с враговете, но и с близките. Не правете забележки и не критикувайте никого, особено ако не ви е на подчинение. Отложете за следващите дни старта на новите си дейности.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Съветът е да вървите по своя път, без да позволявате намеси. Тръгнете в посоката, в която нещо ви привлича неудържимо. Търсете работа, която да ви удовлетворява не само материално, но и емоционално. Ще усетите кое е полезно за вас и кое наврежда не само на отношенията ви, но и на здравето. Ден на интуитивни прозрения. Не обръщайте внимание на тези, които ви критикуват.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Денят отделя зърното от просото и доброто от злото. Ще почувствате ясно къде ви е място и от къде трябва да се измъкнете и дистанцирате. Едно приятно чувство е знак, че пътят ви е в тази посока, а неприятното е знак, че това за което мислите ще ви донесе само вреда и грижи. Планирайте старта на новите си делови и лични инициативи за следващите два дни. Чакайте покани и придобивки.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ще се събудите с откровение за правилната посока и избор, за пътя който трябва да поемете и за бъдещата си връзка с някого. Доверете се на интуицията, направете избора повече със сърцето, а не с ума. Ден за планиране, за опипване на почвата, за преговори и сондиране на мнения по важните въпроси. Ще усетите и какъв е проблемът на тези, които обичате. Така бързо ще го решите.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
07 Септември 2021 година