Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи през първия ден на тази седмица

Видяна: 19215 пъти

Овен
В деня преди точното новолуние липсва енергия. Няма да ни стигнат силите да се съберем и разберем дори и в деня на Съединението. Тъмнината в отношенията е непрогледна, дистанциите са непреодолими. Нищо важно за общото ни бъдеще и в личен план не бива да се предприема и започва. Както и да постъпите ще сбъркате. Истинският и правилен вариант е скрит.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден за приключване на сметки и сделки. Нищо ново да не се започва преди да се уточнят отговорности и задължения. Потърсете длъжниците си и се издължете. В момента е важно да съберете сили и средства за бъдещите си инициативи в следващите дни. Изчерпва се търпението на тези, които дълго са се ограничавали или са били ограничени. Препоръчва се прочистваща диета.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Предстои ограбващо силите и възможностите ви новолуние в знака на нехармоничната ви Дева. Днес вредни и тъмни сили ще се намесват в живота ви. Всичко да се проверява. Може да изпаднете от една класация и да ви подложат крак в посока на голямата ви амбиция. Не давайте изявления и информации за начинанията си. Не предприемайте рискови ходове, останете където сте и с когото сте.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят е тежък и рисков. Родените в първата декада удрят на камък в начинанията си, а и другите ще бъдат уязвими и притеснени. Не е време да парадираш, да си активен и настойчив в личен и бизнес план и да започваш нови начинания. Предприето с голяма амбиция ще тръгне накриво, ще се нуждае от преправяне и ще ви коства по големи суми от предвиденото. Спазвайте диета.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
В деня на Съединението Луната е в критичния си ден преди новолунието, където липсва енергия, тъмнината е обзела сърцата и надежда за оправяне на положението не се вижда. Всичко, което се предприеме ще тръгне в грешната посока, ще навреди повече отколкото ще помогне и ще позволи на странични хора и фактори да се намесват в живота и в личната ви политика. Нужно е смирение.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Честваме денят на Съединението в един от черните лунни дни, когато Луната е хваната в примката на новолунието, тъмнината е непрогледна и пътят напред не се вижда. В такъв момент може да направите грешен ход и крачка, която ще донесе само главоболия, проблеми и неприятности. Останете където сте, приведете се докато бурята отмине, не парадирайте и не коментирайте нищо.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
В този празничен ден липсва енергия, тържествата вървят вяло, няма оптимизъм и нищо не върви по правилата. Не си поставайте тежки задачи и не приемайте участие в публични изяви и мероприятия. Предприетото с голяма амбиция ще се обърка. В отношенията се прокрадват съмнения и негативизъм. Вероятни са конфликти. Не влизайте в нарушение на закона, ще платите висока цена.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден за приключване и прекратяване на контакти и пълномощия. Предстои новолуние, енергията е на ниско ниво. Не поемайте ангажименти свързани с тежко умствено и физическо натоварване. Прочистете връзките, проведете диета поне до утре на обед. Вечерта е напрегната, натрупва се нагативизъм и неудовлетвореност. От една дума може да пламнат семейни и приятелски войни.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Тъмнината на предстоящото новолуние помрачава настроението и ни поставя в рискова ситуация. Започнатото с голяма амбиция ще зацикли и ще ви постави в неблагоприятна ситуация. Върнете дълг и приключете работата, която сте обещали. Не парадирайте излишно и не участвайте в залагания. Добре опечете и сварете храната си. Вероятни са стомашни неразположения.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Предстои новолуние в хармоничната ви Дева. Ще намерите кой да свърши неприятната работа. Този ден ще донесе разчистване на връзките. Не тъжете за тези, които тръгват по своя път встрани от вашата посока. Съдбата работи във ваш интерес. Не бързайте с взимането на отговорни решения. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли. Не носете изделия от кости и рога.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
В деня на Съединението, Луната е в позиция преди новолуние, което е едно от най-тежките, рискови и неблагоприятни положения. Хората са изтощени и обезверени. Може да избухнат конфликти по незначителни поводи. Съветът е в този ден да не се намесвате в чуждия избор, да не давате непоискани съвети и да се погрижите за здравето си. Проведете прочистваща диета.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Един от най-тежките ви и рискови дни за месеца. Предстои новолуние в знака на опозицията ви Девата. Моментът е слаб и проблемен за хората с гастритно-язвени предразположения. Внимавайте с храната, не яжте където падне, сготвите си сами. Не се товарете с тежка работа и не се занимавайте с чуждите проблеми. Вашите ще ви стигнат и до вечерта едва ли ще се справите и ще ги решите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
06 Септември 2021 година