Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква тази неделя

Видяна: 18910 пъти

Овен
Един от най-благодатните и хармонични дни в месеца. Предприетото ще има успех или ще ви отведе към него. Не вредете на другите и на природата. Всичко направено и посадено ще даде богата реколта. Време е да се сеят есенниците. Ще намерите нова база за бъдещата работа и връзка.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес сте на прага на семейни конфликти и спорове с роднини по имотни въпроси. Очертава се преразход на сили и ресурси. Ще плащате за чужди грешки или чужди удоволствия, което ще се отрази негативно на личните ви и семейни връзки. Следете кръвното, не стойте дълго пред компютъра.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на подадените ръце. Защитете някого и ще си спечелите подкрепа и приятелство за цял живот. Може да се поемат повече рискове. И това е част от победата ви.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на базата, на възможността да намерите нов дом или офис и да се изкачите на по-висока навивка в материален и бизнес план. Сдобивате се с нови съседи или ви приемат в нова среда. Личното ви хоби ви среща с потенциални приятели. Предприетото в този ден ще има успех, ще носи ползи и ще разширява сферата ви на влияние и познанства. Отворете се към другите.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес може да уредите имотен и наследствен спор. Направете огледи. Може да намерите и отдавна търсения имот. Всяко начинание ще е успешно стига да се спазват законите и предписанията. Родените в последните дни на зодията да не си превишават правата и да не навлизат в чужда територия. Приберете се навреме, ако пътувате. Вечерта е рискова, липсва ви енергия.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден с хармонична, оздравяваща и пречистваща енергетика. Постарайте се да изхвърлите от тялото и живота си всичко вредно, ограбващо и разболяващо. Проведете прочистваща диета, обновете връзките и решете с кого ще вървите напред и с кого ще се разделите. Нищо важно и отговорно не планирайте за утре, когато всичките ви амбиции и илюзии ще претърпят поражение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на разтварящия се лотос. Енергетиката е блага, пречистваща и одухотворяваща. Засаденото в момента ще даде догодина богата реколта. Опитайте да реализирате всяка хрумнала ви идея. Не вредете, не подсичайте чуждите амбиции и мечти. Най-благоприятният ден в месеца за брокерски инициативи и покупка на надвижим имот.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Ден на споразумения с роднините и децата за покупко-продажба на имот и уреждане на наследствени отношения. Олеквате откъм собственост и може да се решите на сделка, която не ви е по сърце, но ситуацията го налага. Приемайте всичко спокойно. Разтворете се към нуждите на тези, които обичате и се постарайте да си създадете повече комфорт и лични удобства.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Денят носи омиротворение и стабилност. Пътувайте, направете огледи на имоти и терени и помислете как да извлечете ползи от всичко, което имате в наличност. Ще намерите нещо търсено отдавна и ще се разположите по-нашироко у дома. Децата тръгват по пътя си, а и за вас този ден носи късмет и предложения за съвместна работа и живот. Нищо важно да не се отлага за утре.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за пътувания и делови контакти. Направете нужните резервации. Време е да се включат в работа родовите имоти. Помислете за нов предмет на дейност. Обадете се на приятели и прекарайте заедно щастливи моменти. Денят е с хармонична и оздравяваща енергетика. Планираното днес ще се осъществи с лекота. В момента голяма част от конкурентите ви ще се насочат в друга посока.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Денят е труден повече за родените след 10 февруари. Може да изпаднете в доброволна или принудителна изолация. Не очаквайте да ви разберат. Ще се почувствете нежелани на едно място и необичани на друго. Дори и най добрите ви предложения няма да се приемат, а може да се окажете виновни за чужда вина. Не рискувайте с пътувания към непознати места с непознати хора.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Денят е благоприятен за преговори по имотни въпроси. Трудно ще се разберете с роднини за наследствени делби, но първата крачка може да бъде направена. Уредете положението на децата и старините си. До една година в семейството ви може да влезе нов човек, а това да изисква разширение. Този ден ви насочва към подходящите места и терени, на които да се внедрите или да закупите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
05 Септември 2021 година