Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни поднесе първата събота на септември

Видяна: 26840 пъти

Овен
Тенденцията в този ден е нещата да тръгнат като по вода. Дори и да е имало проблеми решение ще се намери. Повярвайте си и ще намерите изход в труден момент. Ще се случват събития, които ще ви помогнат да се ориентирате и да направите верния избор. Тези, които ще се опитат да ви попречат в този ден са вашите учители, а тези които ви помагат пренасочват силата ви в тяхната посока.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес и утре планетите от Лъв, Скорпион и Водолей образуват кръст с вашето Слънце. Интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници. Нищо няма да върви по план. Ден на реката от възможности, която никога не се движи по права линия. Ще се наложи да лъкатушите между забраненото и разрешеното. Ще се изнервите и може да направите рисков ход. Влизате в разходи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на откровение за правилната посока, за верния избор на позиция и цел. Концентрирайте се над най-важното за момента и до вечерта ще го разрешите, ще вземете решение и ще ви олекне. Тази вечер преди заспиване се концентрирайте над проблемите си и си поръчайте сън. В неделя ще се събудите с готовото решение. В момента доминирате в средата си, не си пропускайте шанса.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на реката от възможности, която криволичи между нашите желания и възможностите, които ни предлага живота. Възползвайте се от всеки шанс. Приемете протегнатата ръка, включете се в съвместни делови и творчески проекти. Така по лесно ще реализирате своите и ще си спестите допълнителни усилия и разходи. Ден на откровение за важните избори в живота. Всичко се изяснява.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на реката от възможности, амбиции и намерения. Всичко може да се постигне и уреди, стига да синхронизирате действията си с близките. Пътувайте по рано. Вечерта ще е напрегната и конфликтна. Старото и младото не се разбират и някой напуска обиден полесражението. Нужни са такт и дипломатичност, за да държите положението под контрол. Не канете гости, а гостувайте.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за съвместни действия и координация на проекти и начинания. Ще получите подкрепа, ще намерите съюзници и ще имате шанс да постигнете поне една важна за вас и за бъдещето на близките ви цел. Ще се наложи да отстъпите от едно, за да имате друго, но в крайна сметка ще се похвалите с придобивки и успехи. Ще ви осени творческо и любовно вдъхновение. Уредете си среща.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Пътувайте, преговаряйте, направете нужните огледи и уговорки за съвместен бизнес или живот. Може да постигнете отдавна мечтана цел. Ще получавате подкрепа в движение, ще срещате хора, с които имате еднакви виждания, амбиции и хоби. Влезте в нови съюзи, намерете или създайте своя група по интереси и привлечете спонсори. Пазете очите, не работете дълго пред компютъра.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес и утре планетите в Лъв, Телец и Водолей образуват кръст с рожденото ви Слънце. Ще се случват утежняващи събития, ще се променят плановете ви в последния момент. Нещо отдавна подготвено може да се провали или да тръгне в различна посока. Ден на реката от възможности, но пред вас ще се изпречи преграда, която ще изисква работа, време и усилия за да се преодолее.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Подновете контакти с близки, приятели и стари колеги. Ще бъдете подкрепени в начинанията и реализирането на творческите ви идеи. Не отклонявайте предложения. Може да ви се отвори шанс за допълнителна работа, която в последствие да носи основните ви доходи. Близо до вода ще получите някакво особено озарение и вдъхновение и ще намерите изход от неприятна ситуация.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес печелят съвместните усилия насочени в една посока. Търсете съмишленици за работата, която вършите или сте на път да започнете. Ще се намерят спонсори. Приятел ще ви помогне и ще ви върне жестовете, които сте правили за него в миналото. Може да се появи пречка по пътя, но лесно ще я отстраните и преодолеете. С всеки ще се разберете и ще получите каквото ви е нужно.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Луна и Уран от Лъв и Телец образуват кармичен или така нареченият първичен кръст със Слънцето ви. Този кръст се е получил, когато първите хора са сложили камък върху камък. Днес е срещата ви с личната ви карма, с това от което не можете да избягате, а и не трябва. Родители и деца са в конфликт. Пропастта между поколенията е почти непреодолима. Действайте с любов и вяра.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес ще почувствате прилив на сила и подкрепа, особено ако сте близо до вода. Не се отказвайте от важни начинания и проекти. Може временно нещо да се отложи, но бързо ще намерите подкрепа и ще постигнете това, към което се стремите. Днес реката на вашите амбиции събира сили от много потоци и пълноводна достига морето на големите ви очаквания и надежди.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
04 Септември 2021 година