Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим този петък

Видяна: 15616 пъти

Овен
Не планирайте съвместни инициативи, не водете преговори с клиенти и фирми от страната и от чужбина. Където се съберат повече хора ще има спорове, конфликти и взаимни нападки. Няма да се стигне до единомислие и сключване на съвместни споразумения. Поне до обед не си насрочвайте важни срещи и не участвайте в колективни изяви. Утре е ден за старт на нови начинания и проекти.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят може да започне с победа и да завърши с поражение. Важното свършете в първите часове на работното време. Предайте готовите проекти, не чакайте последния момент. С напредването на деня навлизаме в конфликтен период. Не участвайте в събрания и срещи на екипа или на групата ви по интереси от обед нататък. Родените в първата декада ще попаднат между чука и наковалнята.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес сме като в баснята за орела, рака и щуката. Работата не помръдва, когато няма синхрон и съгласуваност в действията на тези, които трябва да я свършат. Ще тръгне успешно само това, което движите без чужда помощ, без протекции и чужди пари. Бъдете избирателни. Прекратете отношения с хора, които ви провокират. Не водете преговори. Ще се ядосвате и само ще си загубите времето.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на голямата говорилня. До обед положението е тежко за родените в третата декада, особено ако се включат в жабешкия хор на спорещите, на вечно недоволните и вечно критикуващите. Увеличете дистанциите, работете сами, на свой терен и с лични средства. Може да разберете нещо, което близък е скривал от вас. Не се карайте, а намерете начин да оправите нещата.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Не е ден за съвместни инициативи и водене на преговори. Разговорите ще се разводняват, ще се въвличате в излишни спорове и в крайна сметка няма да се вземат адекватни решения. Може да си загубите времето в неподходяща за вас среда, където с никого и за нищо няма да се разберете и да имате единно мнение. Сега е момента да се срещнете на четири очи с консултанти и адвокати.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес и най-дребната забележка ще предизвика конфликти у дома или на работното място. Личният ви професионализъм и перфекционизъм ще се сблъскат с нечие неадекватно поведение. Не подреждайте бюрото на деца и колеги и не правете забележки за разхвърлената стая и офис. Има хора, които работят добре в творчески хаос, а не като вас в подредена и организирана среда и атмосфера.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
До обед проблемите никнат като гъби. Родените в третата декада попадат под неприятна атака от няколко страни. Ще бъдете обвинени и за чужди грешки и дано знаете как да се защитите. Избягвайте работа в екип и не се изказвайте неподготвени на събрания. Каквото отложите за утре ще мине много по добре и ще се уреди без много жертви и усилия от ваша страна.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Един от критичните дни, в които лесно влизаме в конфликти, ругаем се и действаме първосигнално. Не провокирайте никого, за да не привлечете агресия. Където се съберат повече хора ще прескачат искри и ще се появяват провокатори. Денят не е благоприятен за провеждане на дискусии и събрания. Ще си загубите времето и ще се изнервите и с преговорите на работното място.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
До обед тече объркваща и конфликтна програма. Заложените в миналото препъни камъни сега стопират и дейността на тези, които са участвали в миналите подривни дейности. Очертават се скандали на работното място и в отношенията с партньори. Чак към края на работното време ситуацията се успокоява и се намира компромисното решение. Щадете сърцето.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Не влизайте в спорове и не правете забележки. От нещо дребно ще пламнат свещени войни. Родените в третата декада да не предизвикват съдбата и добрите намерения на околните. Отложете преговори, не влизайте в рискови компании. Днес с никого и за нищо не може да се разберем. Вероятни са намеси от трета страна, която сипва сол в стара рана и битката се разгаря.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
До обед свършете неотложната работа и не протакайте преговорите. От обед в отношенията ви ще се появи осъзната или неосъзната агресия. Карате се по незначителни поводи и вместо да вземете конструктивно решение ще губите време в спорове. И сексът днес не е на ниво, особено ако си с един, а мислиш за друг. Внимавайте с отровите, не смесвайте лекарства с алкохол и стимуланти.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
До обед работете самостоятелно. Не давайте излишни обяснения за закъснения, присъствия и отсъствия. С напредването на деня ще се разгарят конфликти. Скандали се вихрят по незначителни поводи и от хора, които имат незначително място и принос в живота, работата и партньорските ви връзки. Не бива да се действа първосигнално. Не взимайте думата. Качвате кръвното и адреналина.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
03 Септември 2021 година