Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Секс забраните по света

Видяна: 20520 пъти

Очаквано или не, много често те се отнасят до интимните отношения. За съжаление, обаче, чужденците (а понякога и местните), разбират за тях по трудния начин – когато са хванати в крачка в доста неудобно положение.
Така например британски нудисти с останаха шокирани, след като разбраха, че няма как да се съберат за голо къпане на остров Джърси в Ла Манша, тъй като там нудизмът е забранен и се наказва с глоба или затвор от две години.
Никога не се отдавайте на интимности на паркиран мотор в Лондон. Тази практика е строго забранена в британската столица от 40-те години на 20-и век поради опасения от „разгонени“ войници на мотори, пише „Дейли Стар“.
Да развратничите в кола в Карлсбад, Ню Мексико, е забранено от закона, ако първо свалите сенниците или друг тип завеси вътре. Но е напълно незаконно да правите секс в линейка в Тремонтон, Юта.
В американския щат Арканзас могат да ви вкарат в затвора за 30 дни за флиртуване и „похотливи задявки“.
В Бирмингам, Великобритания, е забранено да правите „секс на стълбите на която и да е църква след залез слънце“.
Внимавайте ако се събличате близо до прозорец в хотелска стая в Сингапур – могат да ви глобят, ако голото ви тяло се вижда.
Избягвайте да се целувате в обществения транспорт във Виена, Австрия, където могат да ви глобят, ако много биете на очи.
Ако се целувате по-дълго от минута в Халеторп, Мериленд, може да ви докара проблеми със закона. А мъжете с мустаци в Еурека, Невада, също могат да загазят, ако целуват жени по устата.
В град Ромбох, Вирджиния, е незаконно да си „лягате“ без да сте изгасили светлините, докато в Минесота е забранено да спите голи.
В Оклахома е противозаконно барманите да позволяват на клиентите си да говорят за секс с бизон.
Натискането във фризера в месарницата в град Нюкасъл, Уайоминг, може много да ви опари.
Няма проблем да пиете бира в леглото с жена си в Амес, Айова, стига да не отпиете повече от три глътки.
Да правите секс със Сатаната без да сте сложили презерватив е незаконно в Бейкърсфийлд, Калифорния.
Стар закон в Австралия позволява на мъжете да носят женски дрехи, стига роклите им да не са без презрамки.блиц

Публикувана на
30 Юли 2021 година