Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Тези уроди, избили 40 кучета, сред тях бебета и бременни

Видяна: 34880 пъти

Десетки кучета са били изоставени край пътя за връх Перелик, съобщи bTV. По-късно част от тях са убити по особено жесток начин. Разследващите издирват извършителите. След като получават сигнал, че от бял бус са изхвърлени десетки кучета, доброволци тръгват към мястото. Намират близо 40 кучата, сред тях бебета и бременни. Едно е било вързано и теглено от автомобил. По някои е стреляно.
Веселина ТОМОВА

Тези уроди, които са избили кучетата край Смолян са същите като „лицето на нацията“ тошкото, който с гордост обяснява как със секирка може да отреже главата на пилето, защото ТАКА Е УЧЕН И ВЪЗПИТАВАН! Никаква разлика няма между него и изродите!
Нищо няма да стане от, и нищо не е, този народ, който окончателно е опериран от състрадание!
В тази територия, продадена, предадена и надупена на чужди зомбирани интереси, огромното количество от хора са платсмасови консуматори, еснафи, келепирджии, зомбита без никакви човешки ценности, без никаква вяра, единствено служещи на користта!
За тях Бог има единствено, когато могат да просят нещо от него!
Какво очаквате от такива хора да избират за „управляващи“?! Същите като тях!
Най-важното липсва – милосърдие и състрадание!
Нищо добро не чака тая територия с този „материал“. Колкото и езици да знаят, колкото и университети отвън да размахват, душите им празни, очите им кухи, сърцата им в лайна увити! /афера

Публикувана на
26 Юли 2021 година