Новина от категория България
Архив на публикациите

„С гол гъз таралеж ще мачкаш, нещастник такъв, мен ще плаши този пияница!“

Видяна: 49920 пъти

„Като куче ме задържаха и после ме пуснаха без нищо да ми кажат", заяви кметът на село Бата Георги Георгиев при срещата с Бойко Борисов в събота.
Лидерът на ГЕРБ реагира остро и заяви, че няма кой от тези пияници да се извини и така действат гавазите на Бойко Рашков. Кметът на Поморие разказа как никой не е излязъл да каже защо са задържали Георгиев и никой не е дал обяснение на семейството му, което с часове са стояли пред полицията в Поморие.
"Това е за тоя подмазвач на Христо Иванов, да дойде тоя демократ да разпита хората. Това ли ви е демокрацията и реформата, да се целувате с Бойко Рашков. След една година, българите са такива, обичат да им се пее, само след няколко месеца ще видите Тошко и Мошко, после ние ще се оправим. Те само договарят постовете, не ме интересуват и Мая и Корнелия. Толкова съм ги бил", коментира Бойко Борисов Христо Иванов, който вчера от трибуната на Народното събрание отправяше хвалебствени речи към Бойко Рашков и му ставаше на крака.
"Но за тоя дето се представя за демократ, той щял да прави реформата. На мутра ли ви прилича този човек. Мен ще плаши този пияница. С гол гъз таралеж ще мачкаш, нещастник такъв, това да не ти е 44-та година. Виждаш европейските институции как реагират", реагира още по-остро той по повод на заплахите отправени от Рашков към него от трибуната на парламента. Назначеният от Румен Радев служебен вътрешен министър си позволи да каже, че не е късно да се "справи" с лидера на ГЕРБ.
Дъщерята на кмета разказа, че при обиска са намерили списъка с гостите от сватбата й и решили че е за купуване на гласове. Сестра му пък допълни, че 30 маскирани полицаи са обърнали всичко нагоре с краката, намерили са списъка от сватбата и са задържали кмета. /блиц

Публикувана на
24 Юли 2021 година