Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Ти ли бе, курв*р, ти ли ще съдиш сина ми!“

Видяна: 22840 пъти

„Баща ми ме спаси, когато ме хванаха да правя секс ", това разказва Любен Дилов-син, който с най-добри чувства си спомня преживяванията с баща си, писателят-фантаст Любо Дилов.
Дилов-син разказва, че баща му никога не се е застъпил за него, дори не го е спасил от казармата, където негов първи братовчед е бил страшилище и е можело да звънне един телефон и да му спести мъките в поделението.
Силният момент когато бащата все пак се застъпва за сина си е, след като Съюза на писателите съдят Дилов-син за секс, който правил с момиче, писа България Днес.
„Осъди ме другарски съд, година преди да вляза в казармата, защото правих секс с момиче в апартамента на Любомир Левчев, прочутият поет, тогава председател на Съюза. И ни хванаха на калъп, залепени от страст. Някой ни наклеветил, че сме там. И се събраха всички скучаещи през лятото писатели за другарски съд и ме осъдиха две години да не ходя в станцията на писателите. И когато баща ми разбра побесня, вдигна телефона Левчев и му каза: "Ти ли бе, курв*р, ти ли ще съдиш сина ми“.
Пикантно е, знам, но все пак ставаше въпрос за хотелски апартамент в почивна станция, който ние като деца отрасли на улицата, отваряхме само с поглед“, смее с днешна дата депутатът. /хотарена

Публикувана на
24 Юли 2021 година