Новина от категория България
Архив на публикациите

Любимка на Слави вдигна тайна сватба, той не присъства

Видяна: 28426 пъти

Една от любимките на Слави Трифонов вдигна пищна и тайна сватба през изминалия уикенд. Става въпрос за певицата Люси, която спечели музикалния формат на Дългия "Музикална академия “Ку-ку бенд” – „Стани поп-фолк звезда”.
Певицата, която успя да запише дует с Трифонов и песента се превърна в тотален хит, най-накрая мина под венчило. Тя каза заветното "Да" на дългогодишната си половинка Андреас. Наш репортер се добра до ексклузивна снимка на младоженците.
Празненството се е състояло в родината на певеца - Кипър, но към момента нямаме яснота дали са били поканени български техни колеги. Знаем, че са изключително близки с Джена и Соня Немска, които не са могли да пътуват по това време извън България.
"Слави е много сериозен, излъчва някакъв респект и всички се спичат пред него. Аз също в повечето случаи - също. Наистина е взискателен и такъв трябва да бъде - има голям екип и ако не е такъв, всички ще му се качат на главата, ще настъпи пълна анархия", споделя Люси за Слави, който я направи разпознаваемо лице в страната. /show.blitz.bg

Публикувана на
24 Юли 2021 година