Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Звезда от „Американски прелести“ изнасилена като ученичка

Видяна: 23720 пъти

Американската актриса Мена Сувари разказа за преживяно в детството и юношеството сексуално насилие, съобщи сп. People. Звездата от филма „Американски прелести“ на Сам Мендес с Кевин Спейси в главната роля, споделя, че във възрастта от 12 до 20 години нееднократно се е сблъсквала с насилие.
В VI клас я изнасилил приятел на по-големия й брат. По онова време бъдещата актриса била едва на 12. „Част от мен умря в онзи ден. Той ме използва, позабавлява се, а после се отърва от мен. Нарече ме мръсница. Никога не съм имала здравословно отношение към секса“, изповядва се Сувари. Тя признава, че е обвинявала себе си за случилото се и изпитвала постоянно чувство на срам.
На 15 години заминала за Холивуд, където била подложена на тормоз от страна на своя мениджър. Тя чувствала, че сякаш няма избор и право на по-добър живот. По-късно, по думите на актрисата, тя се увлякла по партита и наркотици. На 17 години започнала да с среща с мъж, който я принуждавал да участва в секс-тройки, обиждал я, прибягвал до физическо и емоционално насилие. Въпреки това двамата останали заедно в продължение на 3 години. Твърди, че приятелите и психотерапията са й помогнали да излезе от тази ситуация.
Понастоящем 42-годишната актриса от гръцко-естонски произход е омъжена за Майкъл Хоуп, с когото се запознава през 2016 г. по време на снимките за филма „Ще си бъда у дома за Коледа“. Той работи в арт отдела на продукцията. За Сувари това е трети брак. През април тази година се роди първото им дете – момченце. /монитор

Публикувана на
24 Юли 2021 година