Новина от категория България
Архив на публикациите

Има такъв Тошко с кака-актриса

Видяна: 26840 пъти

Дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, брани личния си живот със зъби и нокти, досущ като своя началник. Зам.-шефът на партията ИТН е пестелив на думи по отношение на хората от най-тясното си обкръжение. Оказва се, че една от важните за него жени е актриса, популярна в арт средите в столицата - 50-годишната Мими Йорданова, която всъщност е по-голяма сестра на сценариста.

Разликата във възрастта им е само година. Родени са в Ямбол, където и досега живеят родителите им. Мими има артистични наклонности и се дипломира в НАТФИЗ със специалност „Актьорство за куклен театър“ през 1994 г. Бляновете ѝ за шеметна кариера обаче не се сбъдват. Въпреки популярността на своя брат, тя цял живот играе детски представления от рода на „Трите прасенца“, „Питър Пан“ и подобни. В последните години си докарвала допълнителни доходи, като започнала да озвучава реклами и турски сериали.
Въпреки че по външност не е разпознаваема за аудиторията, гласът ѝ е стигал до почти всеки български дом заради хитовата драма „Вътрешен човек“ с участието на турската мегазвезда Чаатай Улусой. Проверка показва, че стандартният хонорар за озвучаване е около 250 лева за 5 минути при игралните филми. В повечето случаи второстепенните герои имат по не повече от 10-минутна обща продължителност на репликите.
Макар от социалните мрежи на Мими по нищо да не си личи за родствената ѝ връзка с Тошко, тя е поддръжничка на партията на Слави Трифонов. За семейното си положение също не е оставила данни.ретро

Публикувана на
24 Юли 2021 година