Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще се чувстваме тази събота

Видяна: 25864 пъти

Овен
Родените в началото на Лъва и Водолея са в притеснителна позиция. Ако имате работа с такива хора ще ги накарате да се съобразят с вашите искания, независимо дали са справедливи или не. Този ден може да ви даде заслужени и незаслужени предимства и пред Скорпионите. Постъпете честно и не прекалявайте с натиска и манипулацията. Бумерангът на агресията може да се върне.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Родените в първата декада влизат в непривични отношения, в които ще се наложи да правят нежелани крачки и отстъпки. Ден на хората с ниско самочувствие, които този път са решили да вземат своето и да не отстъпват независимо изискванията на ситуацията. Не бива да действате директно и ултимативно. Не се знае каква реакция ще има ответната страна. Вредите на здравето си.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Родените в първата декада ще се окажат притиснати от една страна и стимулирани и подкрепени от друга. Проблемът е, че ще се държите властно с тези, които искрено искат да ви помогнат, а пред по-силните ще коленичите. Това е губещ подход. Приласкайте и подкрепете тези, които безрезервно ви защитават и вярват във вас. Внимавайте и не падайте ниско пред авторитетите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Ден на хората с ниско самочувствие, които са избрали неточния момент да надигнат глас и да опитат да се измъкнат от подчинителното положение, в което са попаднали. Съветът е да не се рита срещу ръжена, особено ако не сте подготвени и не знаете основните отбранителни или нападателни хватки. Не очаквайте компромиси, а и вие няма да се съобразите и да отстъпите.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Хора под вашето ниво ще се опитват да се конкурират с вас, да ви изместват от позициите ви, да претендират за парите и екстрите, с които разполагате. Денят носи битки за престиж и влияние, лакомията няма спирка. Проблемът е за тези, които не са подготвени за позицията, за която претендират или която защитават. Няма да има компромис за хората без тежест и самочувствие.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Не очаквайте отношенията ви с родители и деца да вървят гладко. Трудно ще се разберете и с партньорите си. Тенденцията е да се действа от позиция на силата. Разширява се пропастта между поколенията. Мислите и действате без синхрон, не зачитате взаимните си нужди, исканията са на преден план. Ще се наложи да се правят компромиси, но това ще стане в утрешния ден.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес влизате в ролята на свързващото или разделящо звено в живота на приятели и близки. Бъдете много внимателни и не споделяйте чужди тайни. Отношенията може да излезат от рамките на добрия тон, а така си навреждаме и здравословно. Ден на ненаситните апетити. Не водете преговори и делби по отношение на имоти и наследства. Контролирайте апетита, добре е да се спазва диета.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Предстои ви тежък уикенд. Днес Луна, Сатурн и Слънце сключват критични аспекти със Слънцето на родените до 1 ноември. Утре и другите ще се поизпотят и ще имат поводи за тревога. Моментът е натоварен с огромна амбиция. Никой не прави компромис и не дава път на друг. Апетитите бележат връх, искаме повече отколкото може да предложим и заслужаваме. Очертават се раздели.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ден на паяците, но и на човека паяк, който ще помогне на един, ще подкрепи друг и ще работи за личната си и обществена кауза. Действайте без афиширане, особено ако искате да помогнете на някого. Не търсете подкрепа, не се знае на какви хора ще попаднете. Пазете в тайна проектите си, останете незабелязани и в социалните мрежи, но проучете всичко, което ви трябва и интересува.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ден на огромните и ненаситни апетити. Не се опитвайте да задоволявате чуждите искания и смирете своите. Лесно се отива в крайности, които може да развалят добри връзки и приятелства. В най-неблагоприятна позиция са хората без самочувствие, които още повече може да бъдат подтиснати. Днес всеки се прави на силен и е склонен да си го изкарва на по-слабите и ранимите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден на стагнации, на опити за подчинение и натиск. Ще ви е нужна активна самозащита. Конкурентите ви се обединяват. Ще се водят битки на всички нива, ще има опити да ви елиминират и подложат крак във всякакви състезателни програми и участия. Не очаквайте лоялност, дори и от приятелите си. Децата и близките ви поставят ултимативни и неприемливи искания. Покрийте се.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес е трудно да се задоволим с малко. Претенциите трудно покриват възможности и наличности. Хората с комплекси ще бъдат изтикани в края на софрата. На едно място ще се почувствате излишни, а на друго няма да си давате сметка за излишъците, които пръскате с лека ръка Не отивайте в крайности, контролирайте желанията, положението и поведението си във всеки момент.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве * монитор

Публикувана на
24 Юли 2021 година