Новина от категория България
Архив на публикациите

Цял месец крият за смъртта на млад мъж, майка му твърди, че е убит

Видяна: 30640 пъти

Ивайло Кочанов е открит мъртъв със следи от насилие край язовир Смирненски. Случаят е от 26 юни тази година. За него обаче се разбира едва днес, когато майката на момчето потърси bgonair.bg за съдействие.
Жената е категорична, че синът ѝ е убит и се опитва да разбере кой е виновен за смъртта му.
Искра Кочанова изпраща сина си Ивайло за риба на 19 юни. Той тръгва към язовир Смирненски в компанията на приятелката си.
"Аз го помолих този път да отиде с приятели, да не ходи с нея. Защото тя е подъл човек", сподели Искра Михайлова - майката на Ивайло.
Няколко дни Ивайло и майка му се чуват по телефона, след което връзката с него прекъсва. На 26 юни Искра получава телефонно обаждане от сестрата на приятелката на Ивайло, която ѝ съобщава трагичната вест.
"Казва ми: Не знам, май се е удавил. Аз я питах: А ти къде си била. Тя ми вика: В палатката", разказа майката на момчето.
Ивайло е намерен мъртъв край язовира с видими следи от насилие. Носел скъп златен ланец и няколко дебитни карти, които изчезнали. Дни след случая при Искра започнали да пристигат известия от банката, че някой пазарува онлайн с картите на Ивайло.
"Сумата надминаваше 1500 лева, обаче трябваше да се направи допълнително разследване за това кой разполага с парите на сина ми", каза още майката.
Близките на мъжа твърдят, че той прекалено много обичал живота за да посегне на своя.
"Лично моята хипотеза е, че е имало е борба, Ивайло е бил пребит. Ивайло е бил убит, не се е удавил", смята неговият приятел Радослав Великов.лупа

Публикувана на
23 Юли 2021 година