Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Съпруг-рогоносец тормози тв водещ, праща пикантни чатове на гаджето му

Видяна: 27511 пъти

Водещия на спортните новини на Би Ти Ви Валери Генов преживява труден период, като причината за това е системен тормоз от ревнив съпруг.
Валери имал тайна афера с омъжена жена зад гърба на дългогодишната си приятелка, както и на въпросния мъж. След като ревнивият съпруг хванал прелюбодейците започнал психическия тормоз върху Генов, който така и не се отказвал от връзката си и по всякакъв начин уверявал рогоносеца, както и приятелката си, че няма нищо общо с въпросната жена. Помислил, че всичко ще отшуми, но съпругът намерил пикантни чатове между жена си и него, които препратил на колегите му с цел да го унижи.
Оказва се, че водещия имал различни сексуални фетиши, които лъснали на яве и така станал обект на подигравки между колегите си. Мъжът не спрял до там, започнал да пише и на приятелката на журналиста, която пък изобщо не можела да повярва, че гаджето й би й изневерил.
Това далеч не е първа изневеря на Валери. Говори се, че бил доста палав и обичал разнообразието, като съответно това не му пречело да бъде с официалната си приятелка, която била толкова влюбена в него, че прощавала всичко, само и само да бъде с него.хотарена

Публикувана на
23 Юли 2021 година