Новина от категория Светът
Архив на публикациите

„Продуцент искаше да мастурбирам пред камера!“

Видяна: 32960 пъти

Бившата солистка на руската група "Тату" Юлия Волкова проговори за искането на продуцента на дуета Иван Шаповалов да мастурбира пред камерата. В интервю за Ксения Собчак певицата припомни, че когато е била на 16-17 години, шоуменът е казал, че за клипа "Прости движения" е необходимо да заснеме лицето й, докато мастурбира.
"Представи си, че камерата е гаджето ти. Сядаш и започвате да се любите. Но трябва да свършите", казал тогава продуцентът.
Той напуснал стаята и час и половина по-късно се върнал, погледнал записа и отбелязал, че певицата всъщност не се е справила. Той настоял да презаснеме този момент, пише lifeonline.
"Като цяло се справих със задачата. Включих всичките си ресурси", споделя Волкова.
Тя също припомни, че по време на концерт в Япония Шаповалов я помоли да пъхне ръка в дънките си и да се преструва, че мастурбира. На представлението присъстваха 50 хиляди души.
„Направих го, но в момента ми беше трудно, разбира се“, призна изпълнителката.
Волкова смята, че Шаповалов никога не би искал това от другата певица в дуета, Лена Катина, защото той знаел, че тя ще откаже. В същото време тя подчерта, че не би пожелала дъщеря й да е в подобна ситуация. /лупа

Публикувана на
23 Юли 2021 година