Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Плодовете, които трябва да ядат отделните зодии

Видяна: 29200 пъти

Енергията, която проектираме в света, е свързана с избора, който правим, за да се зареждаме. Плодовете, които ядем, зареждат както тялото ни, така и вибрациите ни. Яденето на следните плодове според вашия знак, ще подобри вашата жизненост и сили!
Авокадо за овните
Мощните мастни киселини и витамините от група В са ключови за осигуряване на фокус и жизненост при овните, за да съответстват на вашата безгранична енергия и да подкрепят всички цели, които знаете, че можете да постигнете!
Киви за телците
Тялото ви се нуждае от допълнителните антиоксиданти лутеин и холин, открити в зелените кивита, за да подпомогнат сърцето ви, за да можете да сте готови за любовта, която чакате така нетърпеливо!
Асай бери за близнаците
Толкова по-активни от другите си помислете за асай бери като за вашия нов приятел, който да ви подкрепя през всички вълнения. Силният коктейл от адаптогени и антиоксидант (по-специално полифеноли), поддържа вашата имунна система, здравето на сърцето и брилянтните ви идеи!
Пъпеш за раците
Разширяването на възможностите за бизнес и кариера чрез нови получени идеи са винаги на преден план за вас. Този плод, богат на витамин А и селен, ще поддържа очите ви ярки, докато четете всички онези договори!
Ягоди за лъвовете
Ако лъвската зодия управлява сърцето ви, то червеното е един от вашите силни цветове. Ягодите са само плодовете, от които се нуждает. Съдържащи витамин С и калий, ягодите ще обновят вашата издръжливост, така че да можете без усилие да поемете света.
Ананас за девите
Вие трябва да се съсредочовате повече върху грижата за себе си и да подхранвате тялото си. Ананасовият витамин С, съдържанието на манган в комбинация с бромелаин ще подкрепи метаболизма и храносмилането ви, за да бъдете заредени и готови за всичко, което ви предоставя живота.
Грозде за везните
Гроздето ще бъде от ключово значение за поддържането на баланса ви, който постоянно търсите! С високото си съдържание на антиоксиданти и витамини К и С, гроздето съдържа и мед, за да поддържа нервите ви здрави.
Къпини за скорпионите
Къпините ще бъдат плодът, който да ви закотви, тъй като вие вечно сте разпокъсани на много посоки. Скорпионите са известни със своята устойчивост и интуиция. Регенеративните свойства на къпините ще бъдат вашият хранителен тласък, за да трансформирате промените, които ви предстоят!
Манго за стрелците
Вие постоянно сте готови за огромни промени във вашата връзка и кариера, стрелци и мангото ще бъде вашият силен плод за сезона. С високото си съдържание на витамин А, фолиева киселина и С, ще ви даде жизненото гориво, необходимо за вдъхновяващите начинания, които ви очакват!
Диня за козирозите
Козирозите са известни със своята амбиция, дисциплина и непримирима работна етика. Но от време на време трябва да си почивате (а какво по-подходящо време за това от лятото?) Антиоксидантното съдържание на ликопен и хидратиращите свойства на динята са перфектни за запълване на енергийните нива, така че да можете да се възползвате от кариерните възможности пред вас.
Боровинки за водолеите
Синьото е мощният цвят на водолея, а боровинките са основните плодове от които се нуждаете. Богатият пигмент в боровинките се дължи на високото им съдържание на антоцианин, който поддържа сърдечно-съдовата ви система, за да можете да направите тези квантови скокове към изграждането на мечтите си!
Годжи бери за рибите
Рибите се смятат за един от най-креативните знаци в зодиака. Вашият супер плод са годжи бери! Освен че са суперхрани, които са чудесни за очите, плодовете Годжи предлагат имунна подкрепа и спомагат за регулирането на нивата на кръвната захар.

Публикувана на
23 Юли 2021 година