Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Майката на Бритни разтурила първия й брак

Видяна: 29280 пъти

Продължилият едва 55 часа първи брак на Бритни Спиърс е бил разтрогнат заради намесата на майка й Джейми Лин Спиърс. Това разкрива пред Daily Mail адвокатът по бракоразводни дела Марк Голдбърг, консултирал бившия съпруг на певицата и неин приятел от детството Джейсън Алекзандър.
Припомняйки си събитията от 2004 г., той разказва: „Бритни го повика в Лас Вегас. Доколкото си спомням, идеята да се оженят беше нейна. Джейсън впоследствие ми сподели, че не са пили и не са вземали наркотици, най-малкото – не са били пияни“. По този начин адвокатът опровергава фигуриращата в бракоразводните документи формулировка, че Спиърс „до такава степен не осъзнавала действията си, че не би могла да се съгласи на брак“. Голдбърг твърди, че Бритни и Алекзандър наистина са се обичали.
Юристът признава, че му се е искало да помогне на младежа. „Двамата отишли в сватбения параклис и се венчали, а след това се върнали в хотелския апартамент при приятелите си много щастливи. На следващата сутрин се обадили на майката на Бритни и тогава започнал адът“, заявява адвокатът, подчертавайки, че причина за раздялата става майката на звездата, която долетяла в Лас Вегас, купила на Джейсън обратен билет и го изгонила. Голдбърг е на мнение, че певицата още от детството си е била строго контролирана от своите близки и в края на краищата е постъпила така, както искала майка й. „Да ви кажа честно, беше ми жал и за нея, и за Джейсън“, коментира той, добавяйки, че в семейството на Спиърс не е имало нито любов, нито уважение.
На 23 юни тази година Бритни Спиърс се яви в съда с искане да бъде освободена от настойничеството на баща си Джейми Спиърс заради прекомерна злоупотреба с власт от негова страна. По-късно бивш бодигард на звездата – Фернандо Флорес, сподели пред The Sun подробности за начина, по който протича попечителството. По думите му, телефонът на поп звездата бил под постоянен контрол, не й се разрешавало да излиза сама от дома си, а на посетителите в имението се обискирали чантите. Всеки петък пък Бритни била посещавана от неизвестна нему жена, която й давала коктейл от някакви силно действащи медикаменти, отпускани по специална рецепта. /монитор

Публикувана на
23 Юли 2021 година