Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Сузанита се преселва с майка си в София

Видяна: 13542 пъти

Слуховете, че майката на младата певица е заживяла на село и най-вероятно щерка й ще я последва там, се оказаха поредната фантасмагория, научи "България Днес". Дъщерята на Орхан Мурад опроверга медийните публикации.
"Не само че няма да се местим на село, но й най-вероятно съвсем скоро ще заживеем в София. Ще бъде много по-удобно, имайки предвид, че всички музикални студия са там, работата ми зависи от това. Сега се налага почти всеки ден да пътувам от Пловдив" - споделя певицата.
Клюките се появиха след коментар на Шенай в социалните мрежи, в който тя твърди, че зарязва градската среда и й предстои селски живот. Дъщеря й е категорична, че това е само шега и майка й ще живее с нея в столицата, писа "България Днес".
"Нямам нищо против селото, разбира се, но в момента не е времето за живот там" - казва Сузито. Подготвя няколко нови проекта, по които вече работи. Наскоро пусна поредната предизвикателна фотосесия в мрежата, с която нагорещи страстите сред феновете.
Преди няколко месеца Орхан Мурад и съпругата му се разделиха окончателно. "България Днес" първи писа за развода на семейството. Известно време след края те продължаваха да живеят под един покрив.

Публикувана на
22 Юли 2021 година